Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 7 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 7 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Με την Αφροδίτη σήμερα να κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο και να σε ευνοεί θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου και είναι δραστικές. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος: Απόφυγε σήμερα κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει από το πρόγραμμα που ακολουθείς και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί ‘’καλοθελητές’’ που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξη σου και πρέπει να προσέχεις σε ποιους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι.

Δίδυμοι: Αυτή η Τετάρτη θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μην προσπαθήσεις να καλύψεις τα λάθη σου με ψέματα, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα νιώσεις άσχημα. Καλύτερα είναι να πεις την αλήθεια και να πληρώσεις το τίμημα των πράξεων σου.

Καρκίνος: Αυτή η Τετάρτη με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο και να σε ευνοεί είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις να κάνεις και κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που θα σε ανανεώσει. Μην φοβηθείς το κόστος φίλε Καρκίνε γιατί θα είναι πολύ μικρότερο από αυτά που θα αποκτήσεις και θα απολαύσεις.

Λέων: Η κούραση των τελευταίων ημερών μπορεί σήμερα να σου εκδηλωθεί έντονα και να σε αποσυντονίσει. Βρες άμεσα τον χρόνο να ξεκουραστείς και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Η οικογένεια σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς.

Παρθένος: Σήμερα αγαπητέ Παρθένε ξαναμπαίνεις στην γνωστή σου διαδικασία… αυτής της ανασφάλειας που σε συντροφεύει από την φύση σου. Σκέψου λογικά και μην αφήνεις το συναίσθημα σου να σε κυριεύει – είναι ότι καλύτερο έχεις να κάνεις!

Ζυγός: Σήμερα πρέπει να δείς με ηρεμία τα προβλήματά σου, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Οι πλανήτες πάντως με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο και να σε ευνοεί θα σου προσφέρουν τα κατάλληλα εφόδια για να το πετύχεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε