Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 28/11/2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 28/11/2015

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια αναλυτικά για σήμερα Σάββατο 28/11/2015. Διαβάστε αναλυτικά αναλυτικά.

Κριός: Σήμερα αγαπημένε Κριέ, θα σε διακατέχει ένας ανεξέλεγκτος παρορμητικότητα, λόγω της αρνητικής όψης της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Άρη. Έτσι μπορεί να ενεργήσεις απερίσκεπτα και ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου.

Ταύρος: Αγαπητέ Ταύρε, αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr

Δίδυμοι: Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και αρκετό καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης και η ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.

Καρκίνος: Μη σταματάς τις προσπάθειές σου φίλε Καρκίνε και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ευνοεί αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα όνειρα σου!

Λέων: Αγαπητέ Λέοντα τα προβλήματα που θα εμφανιστούν σήμερα στην ζωή σου ίσως αρχικά σου φανούν βουνό αλλά δεν πρέπει να τρομάζεις. Με λογική σκέψη και καθαρό μυαλό θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Ίσως μόνο να χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και να μην είσαι τόσο ωμός και απόλυτος στα λόγια σου.

Παρθένος: Αγαπητέ Παρθένε, μην απαισιοδοξείς με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί το σημερινό Σάββατο γιατί είναι άδικο τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρεις. Έχε αυτό υπόψη σου και συνέχισε τις προσπάθειες σου για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου όσο περισσότερο μπορείς.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr

Ζυγός: Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα με θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διέθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Σκορπιός: Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους. Σήμερα φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και με ψυχραιμία να λύσεις όλες τις υποθέσεις εκείνες που ακόμη σε δυσκολεύουν και προκαλούν εμπόδια στην εξέλιξη σου.

Τοξότης: Φίλε Τοξότη, πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά αυτήν την ημέρα. Δείξε απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και μην παρασύρεσαι από τα νεύρα που θα σε κυριεύσουν.

Αιγόκερως: Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή αρνητική όψη της Σελήνη με τον Άρη θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Θα αλλάξεις πολλά δεδομένα της ύπαρξής σου αμφισβητώντας τα τωρινά και με νέες βάσεις και αντιλήψεις θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου και θα σταματήσεις να την κάνεις βόλτες στα χέρια των άλλων.

Υδροχόος: Φίλε Υδροχόε, συζητήσεις, γνωριμίες και προτάσεις θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου με το πλανητικό σκηνικό να σου χαρίζει έντονη δυναμικότητα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά. Απόφυγε μόνο να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλους, για να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ότι σε απασχολεί.

Ιχθείς: Αγαπητέ Ιχθύ, μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις τα προβλήματά σου γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που προσπαθείς πάση θυσία να αποφύγεις. Ένα φλερτ ή όμορφα λόγια θα σου φτιάξουν προς το βράδυ την διάθεση σου.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε