Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Α. Αλεξανδράτου: “Πεθάναμε όταν η Τζούλια παραδέχτηκε ότι γύρισε την ταινία”

Η μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου μιλάει για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, τη ζωή της στην Ελλάδα, τις κόρες της και για τις δύσκολες μέρες που πέρασαν, όταν δημοσιοποιήθηκε το ροζ DVD.

Η Άλισον Αλεξανδράτου γεννήθηκε στο Λονδίνο και κατάγεται από εύπορη οικογένεια. Παρόλ’ αυτά, υποστηρίζει πως η οικογένειά της ποτέ δεν υπήρξε φιλοχρήματη. “Αν ενδιαφερόμουν για τα χρήματα, θα παντρευόμουν κάποιον πλούσιο. Εγώ όμως ήθελα να παντρευτώ από έρωτα”, αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People.   

Η πρώτη της επαφή με την Ελλάδα, έγινε το 1978, όταν επισκέφτηκε την Ίο μαζί με μια φίλη της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εκεί γνώρισε τον σύζυγό της Ζήσιμο, εκεί έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος και πέρασε πολλά ξέγνοιαστα καλοκαίρια με την οικογένειά της. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Άλισον και ο Ζήσιμος, στην αρχή της σχέσης τους είχαν να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες. “Ο Ζήσιμος, εκείνη την εποχή σπούδαζε πολιτικός μηχανικός στη Βιέννη και θα έπρεπε να διαλέξω. Ή θα πήγαινα μαζί του ή θα χωρίζαμε“, αναφέρει.  

Τελικά, ο έρωτάς της για εκείνον νίκησε και τον ακολούθησε στη Βιέννη, όπου έπειτα από λίγα χρόνια γεννήθηκε η πρώτη κόρη της, Άρτεμις. Το 1985 η οικογένεια μένει στην Γλυφάδα όταν έρχεται το τέταρτο μέλος της οικογένειας η Τζούλια. 
“Ήμουν αυστηρή μαζί τους, δεν ήθελα να κάνουν ό,τι θέλουν. Η Τζούλια ήταν πολύ ήσυχο παιδί, δεν με δυσκόλεψε καθόλου“, λέει η Άλισον.

Καθότι υπήρξε κι εκείνη μοντέλο, δεν είχε κανένα ενδοιασμό στο να ασχοληθούν και τα παιδιά της με το μόντελινγκ.
Η Άλισον μιλάει και την πρώτη φωτογράφηση που έκανε η Τζούλια. “Εκείνη την περίοδο, εγώ ήμουν ήδη στο πρακτορείο Models One, και σε κάποια δουλειά μου ζήτησαν να φέρω τη Τζούλια. Έτσι ξεκίνησε“, δήλωνει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε