Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Α. Ανανιάδης: Τ’ ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα είναι η δύναμή μου στην Αμερική!

Mιλά για την πορεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το Χόλιγουντ και παραδέχεται ότι το μόνο πράγμα που νοσταλγεί από τη χώρα μας είναι η οικογένειά του.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης που πλέον λέγεται Anthem Moss και κάνει διεθνή καριέρα, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Πρώτο Θέμα” μιλά για την πορεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το Χόλιγουντ και παραδέχεται ότι το μόνο πράγμα που νοσταλγεί από τη χώρα μας είναι η οικογένειά του.

Όσα του λένε οι Αμερικανοί όταν μαθαίνουν ότι είναι Έλληνας

”Οι Αμερικανοί γενικά μας συμπαθούν, έχουν τεράστια εκτίμηση στον λαό μας και αυτό έχει να κάνει με την ιστορία της Ελλάδας. Ωστόσ, τώρα που τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα στην Ελλάδα, με ρωτούν συνεχώς τι συμβαίνει και τι γίνεται στη χώρα μου, την ίδια ώρα που κι εκείνοι βρίσκονται οικονομικά σε μια άσχημη στιγμή. Για εμένα το ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα είναι η δύναμή μου εδώ στην Αμερική. Είμαστε ένας δυνατός λαός που ξέρει να παλεύει και να αγωνίζεται.”

Ο λόγος που μετά την ”Μαρία την άσχημη” και την επιτυχία που γνώρισε, έφυγε για το εξωτερικό

”Επέλεξα να μην εισπράξω αυτή την επιτυχία. Βρέθηκαν αρκετοί που μου είπαν πως τα πήρα κι έφυγα. Η δική μου πορεία όμως, δεν έχει να κάνει με οικονομικούς όρους, αλλά με προσωπικούς. Θέλω να κάνω πράγματα που με γεμίζουν, με εμπνέουν, με κάνουν κλύτερο και με πάνε παραπέρα. Θα μπορούσα να παραμείνω στην Ελλάδα, να κάνω πολλά πράγματα και να πάρω και πολλά λεφτά. Όμως για εμένα δεν ήταν αυτό το ζητούμενο…

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε