Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Α. Ανδριτσοπούλου στο TLIFE: Από την εκπομπή της Μενεγάκη, επιχειρηματίας και ευτυχισμένη μανούλα!

Α. Ανδριτσοπούλου στο TLIFE: Από την εκπομπή της Μενεγάκη, επιχειρηματίας και ευτυχισμένη μανούλα!

Άφησε πίσω της τον λαμπερό χώρο του modeling και πλέον ασχολείται με την οικογένειά της και την δική της εταιρεία.

Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου είχε κερδίσει την αγάπη του κόσμου μέσα από την εμφάνισή της στον Πρωινό Καφέ. Ήταν ένα από τα μοντέλα της Ελένης Μενεγάκη και αρκετές φορές η ζωή της είχε τραβήξει την προσοχή των μέσων. Σήμερα, τα έχει αφήσει όλα πίσω και είναι μία ευτυχισμένη σύζυγος και μανούλα. Αν ήξερε πόσο δημιουργική θα ήταν η ζωή της ίσως να το είχε αποφασίσει πολύ νωρίτερα!

Πλέον προτεραιότητά της είναι ο γιος της Αχιλλέας και ο γάμος της που μετράει ήδη 7 χρόνια! Η Άντζυ μίλησε στο TLIFE για τη νέα της ζωή, για την εταιρεία της την Personart, την οικονομική κρίση, τα όνειρα να μεγαλώσει την οικογένειά της αλλά και το παρελθόν της.

Πώς αποφάσισες να αφήσεις πίσω σου το μόντελινγκ;

Όλα κάποια στιγμή τελειώνουν. Εμένα λοιπόν το modeling τελείωσε ένα χρόνο μετά το γάμο μου. Ψυχολογικά ένιωθα ότι δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο σε αυτόν τον τομέα.

Τι θυμάσαι από τα πολλά χρόνια συνεργασίας σου με την Ελένη Μενεγάκη; Σου λείπει η τηλεόραση;

Η Ελένη για μένα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου γιατί κοντά της πέρασα έξι ολόκληρα χρόνια που από θέμα συνεργασίας ήταν τα καλύτερά μου, γι’ αυτό έχω μόνο καλές αναμνήσεις.

Η τηλεόραση δεν μου λείπει καθόλου. Κάνω τόσο δημιουργικά πράγματα πια που μακάρι να τα είχα ανακαλύψει πολλά χρόνια πριν. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε