Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Α. Δημητρίου: “Έπιασα τον αρραβωνιαστικό μου με άντρα, λίγο πριν τον γάμο μας”

Α. Δημητρίου: “Έπιασα τον αρραβωνιαστικό μου με άντρα, λίγο πριν τον γάμο μας”

Μίλησε με ειλικρίνεια για τις σχέσεις της, τα λάθη της και τους άντρες της ζωής της.

Άνοιξε την καρδιά της η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε με ειλικρίνεια για τις σχέσεις της, τα λάθη της και τους άντρες της ζωής της.

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας μαζί με τον Νίνο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Τις γιορτές λοιπόν τις πέρασε στο Rex. “Δεν περνάω καλά τις γιορτές”, δήλωσε εξηγώντας πως σε εορταστικές περιόδους έχει χάσει δυο πολύ δικούς της ανθρώπους, τον πατέρα της και τον αδελφό της και δεν έχει καλές αναμνήσεις συνεπώς δεν μπορεί να χαρεί.

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη της η οποία είναι αρραβωνιασμένη και ευτυχισμένη αλλά και για τα δυο της εγγόνια, τον Παναγιώτη και την Αγγελική. “Αν έχω μετανιώσει γι’ αυτά που πέρασα ήταν μόνο για τις επιλογές που έκανα για να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου γιατί δυστυχώς ήμουν εγώ και η μάνα και ο πατέρας”, είπε.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το γιατί επέλεγε στη ζωή της συγκεκριμένου είδους άντρες καθώς και γιατί την «πατούσε» ενίοτε με τις επιλογές της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε