Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Α.Δημητρίου: “Ο Τρούπης με απάτησε ενώ ήμασταν παντρεμένοι”

Η λαϊκη τραγουδίστρια μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Γιώργο Τρούπη.

Η Λαίδη έδωσε μία συνέντευξη και μίλησε για όλα. Από την τελευταία περιπέτειά της στην φυλακή, την προσωπική της ζωή, τους έρωτές της αλλά και την απιστία του πρώην συντρόφου της.

“Ο Τρούπης με μείωσε πολύ πηγαίνοντας με κατωτέρου επιπέδου γυναίκες. Με απάτησε ενώ ήμασταν παντρεμένοι. Τα Χριστούγεννα συναντήθηκα με αυτή την κυρία. Μου έδειξε μηνύματα. Ήταν μαζί δυόμισι μήνες. Και το 2005 ήταν με κάποια άλλη. Ο Τρούπης έχει φάει ξύλο από εμένα”, υποστήριξε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό “Εγώ”.

Ωστόσο αναφέρεται και στον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της, τον Θωμά. “Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου ήταν ο Θωμάς Παπαδόπουλος. Μου έμαθε να περπατάω σαν κυρία. Να καθαρίζω το ψάρι με μαχαιροπίρουνο που είναι πολύ δύσκολο”, ανέφρε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.
 
“Ο τζόγος είναι χειρότερος από τα ναρκωτικά, είναι χειρότερος από την κατάθλιψη”, δηλώνει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον εθισμό της στο τζόγο σε κάποια περίοδο της ζωής της. Όσο για την σχέση της με τον χρόνο η Άντζελα υποστηρίζει: “Δεν φοβάμαι τον χρόνο. Και τα μποτοξάκια μου έχω κάνει και τις βιταμίνες μου κάνω.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε