Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Α. Δρακουλάκη: Για τρία χρόνια ζούσα μια παράλληλη ζωή στην οποία έπρεπε να μπει μια τελεία!

Μιλά για τα ”Μυστικά της Εδέμ”, την αγάπη και τη μητρότητα!

Η τηλεοπτική Νόρα από τα Μυστικά της Εδέμ, ή αλλιώς η Αντιγόνη Δρακουλάκη μιλά για τον ρόλο της στη σειρά, τα συναισθήματά της μετά το τελευταίο γύρισμα, τη μητρότητα και τις αληθινές αγάπες! Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΤV ΕΘΝΟΣ” παραδέχεται αρχικά, ότι προσπαθεί να πάρει από την ”Νόρα” την αισιοδοξία της γιατί την έχει ανάγκη καθώς κι ότι την γοήτευσε σ’ εκείνη η δυναμικότητα και η μαχητικότητά της, ενώ αποκαλύπτει τις πτυχές του εαυτού της που την έκανε η ”Νόρα” να ανακαλύψει!

”…Ναι, με την Νόρα ανακάλυψα και μια άλλη Αντιγόνη. Με τη βοήθειά της ανακάλυψα το αντράκι που έκρυβα μέσα μου και κατάλαβα ότι δεν είναι και καθόλου κακό αυτό το αντράκι όταν χρειάζεται να αποκαλύπτεται”, δηλώνει η ίδια χαρακτηριστικά.

Η Εδέμ ήταν για εκείνη…

”Ένα τεράστιο δώρο… Ένα δώρο το οποίο άνοιξα με τόση λαχτάρα και μόνο καλά με περίμεναν μέσα σε αυτό. Μέσα από την ”Εδέμ” έμαθα το πώς είναι να είναι κανείς ευτυχισμένος και να δουλεύει και το πώς είναι, φυσικά, το να κάνεις φίλους μέσα από μία δουλειά. Μάλιστα, υπήρξαν στιγμές που ένιωσα να μην ξέρω αν το αξίζω όλο αυτό που μου συμβαίνει.”

Διάβασε περισσότερα στο Tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε