Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

A. Φουστάνος: Στο τέλος εγκλωβίστηκα στον γάμο μου με τη Νατάσα!

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για τον γάμο του με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον έρωτα και την Ελένη Μενεγάκη.

O Aνδρέας Φουστάνος σε συνέντευξή του στο περιοδικό ”ΕΓΩ Weekly”, μίλησε αρχικά για τον γάμο του με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον χωρισμό τους. ”Έκανα δύο γάμους, γνώρισα δυο ενδιαφέρουσες γυναίκες, έκανα δύο παιδιά. Πέρασα καλά. Πιστεύω απλώς, ότι όλες οι σχέσεις κάνουν έναν κύκλο και κάποτε βαριέσαι. Ούτε με την πρώτη ούτε με την δεύτερη γυναίκα μου χώρισα για κάποιον άλλο λόγο. Είχαμε κλείσει τον κύκλο μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ήταν δική του επιλογή να χωρίσει με την Νατάσα Θεοδωρίδου; ”Και των δύο. Εγκλωβίζεσαι. Ειδικά οι άνθρωποι που είναι παραγωγικοί και δημιουργικοί, όταν εγλωβίζονται, νιώθουν ότι είναι σε φυλακή. Υπάρχουν άνθρωποι που συμβιβάζονται και άλλοι που δεν μπορούν.”

Ισχύει η φήμη ότι της έχει κάνει πλαστική επέμβαση; ”Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Μα δεν χρειαζόταν. Τι να έχει κάνει; Δεν έχουν καν την παρατηρητικότητα να δουν ότι δεν έχει αλλάξει κανένα χαρακτηριστικό της. Αισθητική επέμβαση ποτέ. Είναι γνωστό ότι γνωριστήκαμε όταν της έβγαλα μια ελιά. Αλλά δεν έγινε τίποτα άλλο. Δηλαδή θα κάνει αντιγήρανση η 28άρα ή η 35άρα;”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ Weekly” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε