Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Α. Γεωργιάδης: “Η Ευγενία είναι τηλεοπτικό μου δημιούργημα!”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τη σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου, την πολιτική σκηνή και αποκάλυψε κρυφές πτυχές του εαυτού του…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για τη σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου και αποκάλυψε τις κρυφές πτυχές του εαυτού του.
 

Μιλώντας για την Ευγενία Μανωλίδου και το πως ξεκίνησε η σχέση τους, ο Άδωνις εξομολογήθηκε το εξής: “Προσπαθώ να αποδείξω πως σε όσους αρέσει η ιστορία και τα αρχαία δεν είναι φυτά αλλά μπορεί να είναι και μοντέρνοι. Έτσι έριξα και την Ευγενία. Η Ευγενία είχε πολύ καλή παιδεία από μικρή. Δεν τσίμπησε κατευθείαν. Το πρώτο ραντεβού ήταν πολύ ωραίο. Είχαμε πάει κάπου να φάμε” και συμπλήρωσε: “Στα πολιτικά με την Ευγενία ταιριάζουμε πάρα πολύ. Γενικά είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Εγώ είμαι λίγο πιο χύμα εκείνη είναι πιο σφιχτή. Ακόμα και στα παιδιά είμαι πιο χαλαρός, τους κάνω όλα τα χατήρια, είναι έτσι η φύση μου. Η Ευγενία είναι άψογη μάνα, πρέπει να είναι αυστηρή για να τους βάζει όρια”.
 
Όσον αφορά την τηλεοπτική εμφάνιση της συζύγου του, ο γνωστός πολιτικός σημείωσε το εξής: “Την θαυμάζω πολύ στην τηλεόραση, είναι τηλεοπτικό μου δημιούργημα, εγώ την έσπρωξα. Η “Στιγμή της αλήθειας” είναι μία πολύ άσχημη στιγμή δεν θέλω να τη θυμάμαι. Δεν μπορούσα να το δω. Ήταν μία δουλειά όμως, δεν μπορούσα να της πω όχι, δεν μου άρεσε καθόλου και με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Αποδείχθηκε όμως πως έκανα καλά που της είπα να πάρει το ρίσκο”.
 
Τέλος, για την τηλεοπτική του εκπομπή και τα σχόλια που έχει δεχτεί επειδή φωνάζει πολύ, ο ίδιος δήλωσε πως είναι φυσικό χαρακτηριστικό του. “Έχω μία φοβερά εκνευριστική φωνή, είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό. Μου έλεγαν λοιπόν οι φίλοι και η οικογένεια να μην φωνάζω. Και τους είπα πως για μία βδομαδα δεν θα φωνάζω. Ε, πατώσαμε! Δεν το κάνω επίτηδες, φορτώνω και ανεβαίνουν οι τόνοι. Πολλές φορές που με βλέπω στο “Ράδιο Αρβύλα” ή στον Λάκη αναρωτιέμαι “πως είναι δυνατό να το έκανα αυτό”. Το λέω αλλά όταν ακούω παράλογα πράγματα τι μπορώ να κάνω;”, είπε.
 

Δες το video:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε