Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Α. Γεωργιάδης στην Τατιάνα: “Όταν η Ευγενία έμεινε έγκυος ζήτησα να παραιτηθώ!”

Ο Άδ. Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!”, και στην Τ. Στεφανίδου για τα παιδικά του χρόνια, την πρώην συζυγό του και την Ευγ. Μανωλίδου.

Μια μοναδική συνέντευξη έδωσε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Άδωνις Γεωργιάδης στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!”. Ο γνωστός πολιτικός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με την πρώην συζυγό του και την Ευγενία Μανωλίδου!

 
Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως έχασε μικρός τους γονείς του. Ο πατέρας του, ήταν ένας άνθρωπος που ήρθε στην Αθήνα από τη Φλώρινα και ξεκίνησε τις εκδόσεις, που έχει αναλάβει πλέον ο ίδιος. Ωστόσο, έφυγε από τη ζωή του Άδωνη νωρίς. “Έχασα τον πατέρα μου στα 17 μου χρόνια. Πήγαινα τότε στην τρίτη λυκείου”, αποκάλυψε.
  
Για την πρώην συζυγό του, ο ίδιος ανέφερε πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και εξομολογήθηκε ότι ήταν ο παιδικός του έρωτας. “Ο πρώτος μου γάμος ήταν με τον παιδικό μου έρωτα. Η Μαρία δούλευε μαζί μου στις εκδόσεις “Γεωργιάδη “, αλλά και σε άλλες δραστηριότητές”, είπε και συνέχισε: “Αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά με την πρώην μου. Μέχρι τότε δουλεύαμε μαζί και εκείνη με είχε ρωτήσει αν το ότι χωρίζουμε σήμαινε πως πρέπει να βρει και άλλη δουλειά. Της είχα πει πως εγώ δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και έτσι γίνεται μέχρι σήμερα. Η πρώην συζυγός μου ήταν αυτή που οργάνωσε μεγάλο μέρος της προεκλογικής μου εκστρατείας”.
   
Δες το video από την εκπομπή:
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε