Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Α. Γεωργιάδης στην Τατιάνα: Τα δάνεια που δυσκολεύεται να πληρώσει και ο γάμος του με την Ευγενία!

Ο πολιτικός μιλάει για την πολιτική, την σύζυγό του, και για την σάτιρα που έχει δεχτεί

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει δεχτεί πολλές φορές κριτική για τις επιλογές του και είναι από τους λίγους πολιτικούς που έχει απασχολήσει τόσο έντονα για την προσωπική του ζωή. Το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με την Ευγενία Μανωλίδου έχει κάνει τα μέσα να ασχολούνται μαζί του.

Ο πολιτικός μίλησε στην Τατιάνα για απόφασή του να πάει στη Νέα Δημοκρατία αλλά και για την σχέση του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και ξεκαθάρισε πως η “μεταγραφή” του δεν ήταν προδοσία.

Η εικόνα ότι οι πολιτικοί είναι βολεμένοι είναι ψευδής. Βεβαίως υπάρχουν και βολεμένοι αλλά υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί μου στη Βουλή που τα βγάζουν πάρα πολύ δύσκολα βόλτα”, σχολιάζει ο ίδιος αναφερόμενος στην αντίληψη που υπάρχει ότι οι πολιτικοί οικονομικά τα βγάζουν πέρα μια χαρά. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως δυσκολεύεται να πληρώσει τα δάνειά του και εκμυστηρεύτηκε στο Μίλα πως έχει κάνει διακανονισμό.

Ο βουλευτικός του μισθός έχει υποστεί μείωση 60% ενώ και η επιχείρηση του έχει υποστεί πτώση τζίρου της τάξεως του 70%. “Δεν βγαίνουν τα νούμερα”, εξηγεί ο ίδιος και συμπληρώνει πως σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν υπολογίσει την ζωή τους αλλιώς και πλέον τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα.

Ο Άδωνις αναφέρθηκε ακόμα και στην σάτιρα που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο και τους Ράδιο Αρβύλα.

Σχολίασε και το παρατσούκλι “μπουμπούκος” με το οποίο τον είχε αποκαλέσει δημοσίως η Ευγενία. Εξήγησε στην Τατιάνα πως ήταν απλά ένα λάθος της γυναίκας του για το οποίο η ίδια έχει μετανιώσει και έχει στεναχωρηθεί πολύ. Εκείνος απλά αδιαφορεί κάθε φορά που το ακούει να του το λένε. “Τι θέλουν δηλαδή να χωρίσω τη γυναίκα μου επειδή της ξέφυγε και με είπε στην τηλεόραση “ο μπουμπούκος μου”;

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τις φήμες που τους ήθελαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους. “Αυτό έγινε για πολιτικούς λόγους γιατί βγήκε ξαφνικά ως κεραυνός εν αιθρία. Βγήκε από ένα blog.”, τονίζει ο Άδωνις και προσθέτει πως από μια κακιά στιγμή έτρεχαν να δικαιολογήσουν κάτι που δεν υπήρχε. “Ο κόσμος έχει και πολύ κακία”, υποστηρίζει στη συνέχεια.

Διάβασε περισσότερα και δες βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε