Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Α. Γκλέτσος: Δεν θα ξανακάνω ποτέ τηλεόραση!

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για την τώρα ζωή του, για το πώς αντιμετωπίζει την δημοσιότητα και για τους λόγους που δεν θέλει να ξανακάνει τηλεόραση.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει επιλέξει να απέχει από τα μέσα. Ο λόγος; ”Έγινα κανονικός άνθρωπος. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά τόσα χρόνια, με τον τρόπο που την έκανε εγώ – κάνοντας ουσιαστικά πρωταθλητισμό – όχι, δεν είσαι κανονικός άνθρωπος. Κανένας πρωταθλητής δεν είναι κανονικός άνθρωπος”, δηλώνει στο DownTown ενώ μιλάει και για όσα στερήθηκε ως ηθοποιός. ”Στερήθηκα ελεύθερο χρόνο, ηρεμία. Είχα πάρα πολύ άγχος, είχα γίνει απάνθρωπος με τον εαυτό μου και τους ανθρώπους γύρω μου. Για 20 συνεχόμενα χρόνια δεν έκανα ποτέ Χριστούγεννα στο σπίτι μου”.

Ο Απόστολος δηλώνει πως έχει λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα: ”Όταν ξεκινούσα μου είχαν πει κάποιοι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι έχεις μια δεκαετία μπροστά σου για να κάνεις τα πάντα, αλλά μετά όλο αυτό θα τελειώσει. Εγώ ήμουν τυχερός γιατί μου κράτησε είκοσι χρόνια όλο αυτό, όχι δέκα. Ξεκίνησα πιτσιρικάς είμαι 43 και σήμερα δεν μου λείπει τίποτα. Δεν έχω το άγχος της επιβίωσης για πολύ απλούς λόγους. Διότι εγώ ο βλάχος όταν έβλεπα τη λάμψη δεν θαμπώθηκα. Δούλευα πολύ και ήξερα ότι όλα αυτά τελειώνουν δεν είναι για πάντα. Ούτε ακριβά αυτοκίνητα πήρα, ούτε γιοτ αγόρασα, ούτε στη Μύκονο έτρεχα ούτε χαλούσα κάθε βράδυ τα λεφτά μου βλακωδώς. Εγώ άπλωνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμά μου”.

Δηλώνει πως δεν πρόκειται να ξανακάνει ποτέ τηλεόραση. ”Μπορεί στα 50 μου να μου πουν έλα να παίξεις έναν μικρό ρόλο στο θέατρο για 20 μέρες. Εκεί θα πάω. Στην τηλεόραση δεν πάω. Ποτέ ξανά. Μόνο στο θέατρο ή στον κινηματογράφο που τον στερήθηκα επειδή εγώ ήθελα να βγάζω λεφτά. Εμένα η τηλεόραση μου έδωσε πολλά πράγματα, την ευχαριστώ, αλλά ό,τι ήταν να δώσω σε αυτή τό έδωσα. Τέρμα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε