Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

A. Ηλιάδη: “Αισθάνθηκα ότι βαραίνω το παιδί μου, όταν με έβλεπε να κλαίω συνέχεια!”

Για τη σχέση της με τον γιο της και τον σύντροφό της μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια…

Για τη σχέση της με τον άντρα της ζωής της, τον μικρό Μπαμπίνο, που της δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζει παρά την κάθε δυσκολία, τα επόμενα σχέδιά της και τον νέο σύντροφό της μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη.

 

“Η μεγάλη μου αγάπη είναι το τραγούδι, η δουλειά μου. Αυτό είναι που θέλω να κάνω τον κόσμο να χαμογελά. Το να μπορώ να το καταφέρω είναι πολύ σημαντικό για εμένα”, είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη στην “Ελένη”.

 

Μιλώντας για τον γιό της, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως από τον γιο της παίρνει τη μεγαλύτερη δύναμη. “Από τα παιδιά μας παίρνουμε τη μεγαλύτερη δύναμη και σοφία”, είπε και εξομολογήθηκε: “Αισθάνθηκα ότι βαραίνω το παιδί μου, όταν με έβλεπε να κλαίω συνέχεια και ήθελα να αλλάξει αυτό. Αυτό με έκανε να κάνω μια νέα αρχή. Στη ζωή μου δεν κάνω τίποτα επιτηδευμένο, πάντα λειοτουργώ με βάση αυτά που έχω μέσα μου. Το συναίσθημα είναι αυτό που με οδηγεί”.

 

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, δήλωσε: “Το “Dancing” ήταν μεγάλη έκπληξη και πρόκληση για εμένα. Ήθελα να το δοκιμάσω και πήγε πολύ καλά. Ο γιος μου με έβλεπε φανατικά.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε