Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Α. Ηλιάδη: “Δεν βλέπω καμιά ομοιότητα με την Δ. Βανδή”

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την ομοιότητά της με την Δέσποινα Βανδή, για τις πλαστικές επεμβάσεις, για τον ρόλο της ως μαμά, για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της αλλά και για τον γάμο…

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο περιοδικό “Glam” για την ομοιότητά της με την Δέσποινα Βανδή, για τις πλαστικές επεμβάσεις, για τον ρόλο της ως μαμά, για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της αλλά και για τον γάμο!

 

Όσον αφορά την ομοιότητά της με την Δέσποινα Βάνδη αποκάλυψε: “Δεν με ενόχλησε καθόλου, απλώς όταν λέγεται και ξαναλέγεται καταντάει βλακεία. Το έχω ξανακούσει και παλιότερα ότι μοιάζω με την Δέσποινα αλλά δεν βλέπω καμιά ομοιότητα. Το βρίσκω όμως χαριτωμένο!”

 

Η Αγγελική είπε ότι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της είναι ο γιος της και ως μαμά είναι υπερπροστατευτική: “Άσε όταν ξεκίνησε να πηγαίνει σχολείο ήμουν σε κατάσταση τρέλας. Πήγαινα απ’ έξω, καθόμουν στην τζαμαρία κρυφά και έβλεπα στα διαλείμματα πως έπαιζε με τα άλλα παιδιά. Ήταν ο πρώτος καιρός που τον αποχωριζόμουν, τώρα το έχω συνηθίσει αλλά γενικά έχω πάρα πολύ άγχος.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε