Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Α. Ηλιάδη: Η εξομολόγησή της στην Τατιάνα: “Είχα 8 χρόνια να μιλήσω με τους γονείς μου”

Η τραγουδίστρια έχει περάσει πολλά και μοιράστηκε όλα τα συναισθήματά της.

Στην πιο όμορφη φάση της ζωής της βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη. Ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, συνεχίζει τις εμφανίσεις της με το Νότη Σφακιανάκη και ασχολείται με την προώθηση των καινούριων της τραγουδιών.

Η Αγγελική πλέει σε πελάγη ευτυχίας αλλά έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Τώρα, τα έχει αφήσει όλα πίσω της. Μιλώντας μάλιστα στην Τατιάνα εξομολογήθηκε πως πλέον έχει πολύ καλή σχέση και με τους γονείς της, με τους οποίους είχαν πολλά προβλήματα στο παρελθόν. “Τους έχω συγχωρήσει μέσα μου”, παραδέχεται.

“Θεωρώ ότι όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή. Εγώ έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Δεν τα έχω μετανιώσει”, υποστηρίζει η Αγγελική και προσθέτει πως μέσα από αυτά έμαθε. “Με τους γονείς μου είμαστε πάρα πολύ καλά. Τα έχουμε αφήσει όλα πίσω και αυτό γιατί θέλω μέσα μου να νιώθω καλά. Δεν θέλω να έχω άσχημα συναισθήματα”, εξηγεί η τραγουδίστρια.

Χρειάστηκε χρόνος για να τα βάλει όλα σε μία τάξη μέσα της και να κλείσει το κεφάλαιο.“Είναι σημαντικό για μένα, για τους γονείς μου αλλά και για το παιδί μου. Να αισθάνεται ότι ανήκει σε μία μεγάλη και όμορφη οικογένεια. Είναι πάρα πολύ καλά μαζί τους και τους λατρεύει”, αναφέρει η ίδια για την σχέση του γιου της με τους παππούδες.

Διάβασε στο TLIFE πως μίλησε πρώτη φορά με τους δικούς της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε