Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Α. Ηλιάδη: Μίλησε στην Τατιάνα για τον τραυματισμένο της έρωτα! Βίντεο

Α. Ηλιάδη: Μίλησε στην Τατιάνα για τον τραυματισμένο της έρωτα! Βίντεο

“Έζησα έναν μεγάλο έρωτα” δήλωσε η τραγουδίστρια.

Περισσότερο απελευθερωμένη και sexy νιώθει η Αγγελική Ηλιαδή το τελευταίο διάστημα. Αυτό δήλωσε σήμερα στην συνέντευξη που έδωσε στην Τατιάνα, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη. Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να μιλήσει για τον μεγάλο έρωτα που έζησε με τον συνθέτη και το ξαφνικό τέλος της σχέσης της.

“Αν όλα είχαν πάει καλά, σίγουρα θα είχα κάνει κι ένα δεύτερο παιδάκι. Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Είμαστε σε άλλη φάση τώρα”,αναφέρει χαρακτηριστικά η Αγγελική.

Ακόμα, μίλησε για την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά στο Diogenis αλλά και το νέο της τραγούδι “Τραυματισμένε μου έρωτα”. Η τελευταία της επιτυχία φαίνεται πως συνέπεσε με την συναισθηματική της κατάσταση παρόλο που οι στίχοι του γράφτηκαν πολύ καιρό πριν. “Είναι περίεργο το γεγονός ότι έρχονται στα χέρια μου τραγούδια τα οποία κουμπώνουν με την φάση στη ζωή μου. Μου αρέσει αυτο”, υποστηρίζει.

Η Αγγελική μίλησε ακόμα και για την αγάπη της για τα τατουάζ αλλά και για το συγκεκριμένο που έχει “χτυπήσει” στο χέρι της με το όνομα του πρώην αγαπημένου της.

Δες απόσπασμα από την συνέντευξη:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε