Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Α. Ηλιάδη στην Τατιάνα: ”Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στη ζωή μου!”

Η Αγγελική μίλησε για τη ζωή της σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο!

Η Αγγελική Ηλιάδη φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας και μίλησε στην ίδια για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει και πώς τις αντιμετώπισε. Έτσι, αρχικά δήλωσε:

”Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές στη ζωή μας. Άλλοι μικρότερες άλλοι μεγαλύτερες. Χρειάζεται αγώνα για να προχωρήσεις και να σταθείς στα πόδια σου. Εγώ είμαι λιγάκι αποστασιοποιημένη από όλο αυτό που γίνεται με τις φήμες και τα σχόλια γιατί είναι επιλογή μου. Σέβομαι τις επιλογές των άλλων ανθρώπων και τον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης κάποιων καταστάσεων. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και λάθος για κάποιον, να με κρίνει τη στιγμή που δεν είναι, ούτε υπήρξε στη θέση μου. Κρατάω λοιπόν απόσταση από όλα αυτά γιατί δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μου ή του παιδιού μου, είτε ενημερωθώ είτε όχι. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι ζω ήρεμα και να περνάω όμορφα με το παιδί μου, με τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπώ.

Υπάρχουν κάποια πράγματα μέσα μου, που χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος και κόπος για να τα ξεπεράσω. Δεν ακούω λοιπόν τίποτα από όσα λέγονται για να είμαι ήρεμη και καλά! Κρατάω στην ψυχή μου αυτά που θέλω καλά φυλαγμένα, τις στιγμές που έζησα με τον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής μου. Οτιδήποτε άλλο, θεωρώ ότι δεν έχει λόγο, δεν έχει σκοπό. Δεν έχω ν’ αποδείξω κάτι σε κανέναν. Ξέρω τι έζησα, τι πέρασα, τα κρατάω μέσα μου και συνεχίζω τη ζωή μου. Και νομίζω ότι αυτό είναι ό,τι πιο υγιές.”

Τι έχει να πει σε όσους – ακόμα και άνθρωποι της τηλεόρασης – την έκριναν που, παρά το ατυχές συμβάν που συνέβη στη ζωή της πριν από 2,5 χρόνια, τώρα εμφανίζεται στο ”Dancing…”, που δεν πενθεί και δεν φοράει μαύρα πια; ”Το βρίσκω πολύ κακό πάνω στο σχολιασμό, από μια εμφάνιση στο Dancing, και από ανθρώπους τους οποίους θαυμάζω και παρακολουθώ όταν έχω ελεύθερο χρόνο, γιατί έχουν ένα πηγαίο ταλέντο κι ένα πολύ εύστοχο χιούμορ, ν’ ακούω ξαφνικά ”πριν πόσο καιρό χείρεψε;”. Το βρίσκω πάρα πολύ κακό, θεωρώ ότι πια ξεπερνάει το χιούμορ και φτάνει στα όρια της βλακείας. Να ζητήσω συγνώμη, αν θα έπρεπε να κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ, να έχω κατάθλιψη, να μην μπορώ να μεγαλώσω σωστά το παιδί μου και να είμαι ένα ερρείπιο. Ζητώ συγνώμη από κάποιους αν δεν τους αρέσει που είμαι καλά και υγιής!”

Πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο ”Dancing…;’‘ ”Δεν ήταν εύκολη η απόφαση, γιατί δεν είχα ποτέ σχέση με αυτό το είδος χορού. Παρόλα αυτά, αποφάσισα να το κάνω γιατί μ’ αρέσει πάρα πολύ ο χορός κι αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι όταν μπαίνω σ’ ένα κλαμπ δεν κάθομαι ούτε 5 λεπτά… Το είδα έτσι, σαν ένα πάρτι, σαν έναν τρόπο να περάσω πάρα πολύ καλά μέσα από αυτό.”

Δες το βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε