Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Α. Ηλιάδη: Τι λέει για την ομοιότητά της με την Δέσποινα Βανδή;

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το “Dancing with the stars”, τις πρόβες, τη μητρότητα και αποκάλυψε πως “έχτισε” το συγκλονιστικό σώμα της.

Με λαμπερό χαμόγελο και συγκλονιστικό σώμα, η Αγγελική βγαίνει στο πλατό του “Dancing with the stars” και κόβει τις ανάσες. “Αυτή την εποχή νιώθω πάρα πολύ καλά και τα έχω βρει με τον εαυτό μου σε όλα τα επίπεδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας πως είναι καλά και “προχωρά μπροστά”.
 

Μιλώντας, αρχικά, για τις σχέσεις που της χρεώνουν κάθε φορά τα μίντια, η Αγγελική είπε σε συνέντευξή της στο “Down Town”. “Δεν έχω τέτοια προβλήματα. Είτε είμαι με κάποιον είτε δεν είμαι, δεν θα μπω στη διαδικασία να πω κάτι, ούτε να το διαψεύσω ούτε να το διατυμπανίσω. Όσον αφορά στην προσωπική μου ζωή, δεν θέλω να μιλάω, δεν μου αρέσει. Δεν βρίσκω κανένα νόημα, ακόμα κι αν είμαι σε μια σχέση, να βγω και να πω “γεια σας, ναι, είμαι ερωτευμένη και αυτός είναι ο σύντροφός μου”. Γενικά, όταν είμαι ευτυχισμένη, δεν είναι ότι θέλω να το δείχνω, αλλά μου βγαίνει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να κρύβονται. Και δεν έχω ανάγκη να κρυφτώ”.
 
Σε όσους λένε ότι μοιάζει στην Δέσποινα Βανδή, η ίδια απάντησε: “Δεν με ενοχλεί να λένε ότι μοιάζω με την Δέσποινα, γιατί η Δέσποινα είναι κούκλα. Μου αρέσει πολύ και ως γυναίκα και ως τραγουδίστρια”.
  
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε