Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Α. Jolie: ”Δεν θα κάνουμε άλλα παιδιά με τον Μπραντ”!

Η sexy Angelina αποκαλύπτει ότι σκέφτεται να σταματήσει την υποκριτική και μιλάει για την οικογένειά της. Τελικά είναι έγκυος;

Η Αngelina Jolie φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό Vanity Fair για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την οικογένειά της. Τελικά είναι έγκυος; ” Όχι, δεν είμαι έγκυος. Και δεν είναι στα σχέδια μας. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται στο κάθε παιδί μας ξεχωριστά. Τώρα είναι παιδιά και παίζουν μαζί. Αργότερα όμως θα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κουβεντιάζουν μαζί μας, όπως έκανα εγώ με την μαμά μου. Δεν θέλουμε να μεγαλώσουμε άλλο την οικογένειά μας γιατί δεν θα έχουμε χρόνο”, απαντά η ηθοποιός.

Όσο για το αν σκέφτεται να παντρευτεί με τον Brad Pitt δηλώνει: ”Δεν είμαστε κατά του γάμου αλλά είναι σαν να είμαστε ήδη παντρεμένοι. Εξάλλου τα παιδιά αποτελούν ισχυρότερη δέσμευση από τον γάμο”.  Η Angelina είναι ευτυχισμένοι. Έχει έναν υπέροχο σύζυγο και τα παιδιά της είναι αξιολάτρευτα. Τι σκέφτεται να κάνει όμως με τα επαγγελματικά της;

”Δεν είναι πλέον το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Η υποκριτική με βοήθησε καθώς μεγάλωνα. Με βοήθησε να ανακαλύψω πράγματα για τον εαυτό μου, μου έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψω, να εκφραστώ, να ανακαλύψω το νόημα της ζωής. Είναι μια δουλειά που σου προσφέρει πολυτέλεια. Για παράδειγμα τώρα σου μιλάω και βρίσκομαι στην Βενετία. Αλλά δεν νομίζω να την συνεχίσω για πολύ”, υπογραμίζει η ηθοποιός.

Και συνεχίζει: ”Έχω μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Χθες το βράδυ γύρισα από την δουλειά και βρήκα τον άντρα μου να παίζει και να χορεύει με τα παιδιά μου. Αμέσως μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι. Για την οικογένειά μου λοιπόν σκέφτομαι να σταματήσω την υποκριτική”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε