Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Α. Κωνσταντινίδου στο ΤLIFE: “Με τον Σωκράτη κάνουμε καλή παρέα!”

Για τις δύσκολές στιγμές που πέρασε πριν από λίγο καιρό με το τροχαίο ατύχημα του συντρόφου της και τη δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Σωκράτη Αλαφούζο μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδου στο TLIFE!

Πιο ανανεωμένη και δυναμική από ποτέ επιστρέφει στην τηλεοπτική πραγματικότητα η γνωστή ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδου, η οποία φέτος το χειμώνα θα “δανείζει” τη φωνή της στην Antonella, την αντίζηλο της Patty στην ομώνυμη σειρά του Mega.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, όπως λέει στο TLIFE πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του οποίου ξεκουράστηκε και “γεμισε μπαταρίες” για το χειμώνα. “Το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία. Χαλάρωσα, ηρέμησα και πέρασα καλά”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες από τις διακοπές της, που την θέλουν να κάνει κοινές εμφανίσεις με τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό Σωκράτη Αλαφούζο, η ίδια αναφέρει  “Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια με τον Σωκράτη και κάνουμε καλή παρέα”.

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται πιο αισιοδοξή και ήρεμη, μετά τις δύσκολές στιγμές που είχε περάσει πριν από ένα χρόνο, όταν ο σύντροφός της είχε ένα σοβαρό τροχα;iο ατύχημα. Η Αριελ είναι ακόμη, έντονα φορτισμένη, όποτε μιλάει για εκείνον, ο οποίος νοσηλεύεται πλέον σε νοσοκομείο στη Γερμανία. Το καλό όμως, είναι πως τώρα βλέπει τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε