Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Α. Λογοθέτης στο TLIFE: “Ο κόσμος βλέπει το Νησί γιατί έχει ανάγκη να συγκινηθεί!”

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για το ρόλο του γιατρού Κυρίτση στο “Νησί” και τη συμμετοχή του στην ταινία του Ν. Τζίμα, το “Πέταγμα του κύκνου”…

Μετά το τέλος των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Mega “Το Νησί” ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, γνωστός ως ο τηλεοπτικός γιατρός Κυρίτσης μιλά στο TLIFE για το ρόλο του, την επιτυχία της σειράς και το ατύχημα που είχε πριν λίγο καιρό με τη μηχανή του..

 

Ηθοποιός χαμηλών τόνων που δεν αναλλώνεται σε φωτογραφήσεις και τηλεοπτικές συνεντεύξεις, δείχνει με κάθε ρόλο του το ταλέντο και το μεράκι που βάζει στη δουλειά του. Αν και είχε μείνει 2 χρόνια στην Αγγλία για σπουδές και δουλειά, δηλώνει πως του αρέσει το ελληνικό παρεΐστικο σινεμά και αποκαλύπτει πως είναι λάτρης της Κρήτης και γι’αυτό αποφάσισε τον τελευταίο χρόνο να μείνει μόνιμα εκεί.

 

Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές του ήρωα που υποδύεται στο “Νησί” και δηλώνει πως η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο ότι “ο κόσμος είχε ανάγκη να συγκινηθεί”. Ενώ, παράλληλα, μιλά για τη συμμετοχή του στην ελληνοαμερικάνικη ταινία του Νίκου Τζίμα “Το πέταγμα του κύκνου”, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Ο ρόλος του στο “Νησί”

  

Για τα γυρίσματα στην Κρήτη, ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκαλύπτει πως το κλίμα ήταν πολύ καλό και η εμπειρία του από αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κάποιος. “Στα γυρίσματα υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, εύκολες και δύσκολες. Εγώ είχα κάποια προβλήματα, καθώς έπαθα ένα ατύχημα με την μηχανή τον Απρίλιο, που παραλίγο να μου στοιχίσει τη ζωή, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά”, εξομολογείται.

 

Όσον αφορά την επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά, ο ίδιος αναφέρει πως δεν εκπλήσσεται καθώς πρόκειται για ό,τι καλύτερο έχει γίνει στην ιδιωτική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. “Ο κόσμος βλέπει το “Νησί” για να συγκινηθεί. Δεν μου κάνει εντύπωση η επιτυχία της σειράς. Ο κόσμος δεν θέλει να χαζογελάει μόνο με ανούσια πράγματα. Θέλει να δει ένα δυνατό σενάριο και να κλάψει, να συμπάσχει, να γελάσει, να συγκινηθεί”, λέει και προσθέτει πως νιώθει πολύ ικανοποιημένος, όταν ακόμη και οι πιο “σκληροτράχηλοι” κριτικοί έχουν να πουν ένα καλό λόγο.

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε