Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Α. Μπάμπαλη: Το τραγούδι της σειράς “Το νησί” γράφτηκε για πλάκα!

Η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για πολλούς λόγους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους τέλους και ταιριάζει απόλυτα με το ύφος της σειράς! Τι λέει η ερμηνεύτριά του;

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη ερμηνεύει το τραγούδι “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” που ακούγεται στους τίτλους τέλους της αγαπημένης σου σειράς. Η ίδια δεν γνώριζε ότι το τραγούδι της επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί στους τίτλους αφού η αρχική τους συμφωνία ήταν να παίξει στο δεύτερο επεισόδιο.

Φαίνεται πως ενθουσίασε τους συντελεστές της σειράς, με τον ίδιο τρόπο που ενθουσιάζει τους τηλεθεατές της όταν το ακούν καθώς αποπνέει μία νοσταλγία που ταιριάζει με την όλη ιστορία. Η Ανδριάνα αποκαλύπτει στο TV Έθνος ότι το τραγούδι δεν είχε γραφτεί για την σειρά. “Ήταν φτιαγμένο. Το είχε φτιάξει ο Μίνως (σ.σ. :Μάτσας) έτσι για πλάκα, να το ακούει, κι εγώ το τραγούδησα το 2007 ή το 2008“, υποστηρίζει η τραγουδίστρια.

“Πάντως είναι φοβερό με αυτό το τραγούδι, που εμείς το ξέρουμε τόσα χρόνια και τώρα ξαφνικά, ασχολούνται με το τραγούδι”, αναφέρει η Ανδριάνα. “Είναι πάρα πολύ ωραίο που γράφτηκε μουσική για ένα σήριαλ και δεν χρησιμοποιήθηκαν ξένες χολιγουντιανές μουσικές και λοιπά. Είναι πολύ ωραίο αυτό κι έτσι πρέπει να γίνεται κανονικά“, συνεχίζει.

Φυσικά, η σειρά εντυπωσίασε και την ίδια η οποία αποτελεί κομμάτι του 70% των τηλεθεατών που την παρακολουθούν. “Χάρηκα που ο κόσμος το αναγνώρισε γιατί τα τελευταία χρόνια βλέπουμε γενικώς φτηνιάρικα πράγματα και όλοι λένε αυτά θέλει ο κόσμος, αλλά τελικά ο κόσμος όταν υπάρχουν ωραία πράγματα θα τα δει”, εξηγεί η τραγουδίστρια.

Άκου το τραγούδι:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε