Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Α.Μπίλιου: “Στα 15 μου έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη”

Α.Μπίλιου: “Στα 15 μου έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη”

Η τηλεοπτική αστρολόγος αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της ζωής της, για την ημέρα που έμαθε ότι η φυσική της μητέρα είναι άλλη… 

Η Άση Μπίλιου πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, όπως αφηγείται η ίδια στο περιοδικό “People”. Σε ηλικία 9 ετών πέθανε ο πατέρας της και η ζωή της δεν ήταν αυτό που λέμε  γαλήνια οικογενειακή ζωή. Έξι χρόνια μετά, η μητέρα της τής αποκάλυψε ότι την υιοθέτησαν όταν ήταν μόλις τριών ημερών.

“Αυτή είναι μια είδηση πολύ δύσκολη για ένα παιδί. Δεν ξέρεις πως να το χωρέσεις μέσα σου και στη συνέχεια πως να το κουβαλήσεις”, λέει η αστρολόγος. Πριν ακόμα κλείσει τα 19 της έχασε και την θετή της μητέρα, πράγμα που την έκανε να ωρίμασει πρόωρα.

“Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη ένιωσα ότι δεν υπάρχουν άλλοι γονείς για μένα πέρα από τους ανθρώπους που με μεγάλωσαν” δηλώνει η Άση Μπίλιου για να εξηγήσει ότι δεν είχε την ανάγκη να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς.

Μέσα από πολλές δυσκολίες κατάφερε να ορθοποδήσει και να γίνει μια επιτυχημένη επαγγελματίας αστρολόγος και να έχει μάλιστα και δική της τηλεοπτική εκπομπή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε