Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Α. Νέγκα: “Με έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές από δουλειά!”

Η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην κριτής του “Just the 2 of Us” μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά της και την οικογένειά της…

Μετά το τέλος του “Just the 2 of us” Αθηναΐς Νέγκα άνοιξε τα χαρτιά της και αποκάλυψε τις κρυφές πτυχές του εαυτού της. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έδωσε μια ανατρεπτική συνέντευξη και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίση στη δουλειά, το θάνατο του πατέρα της, όταν ήταν 6 χρόνων και την κορούλα της.

 
“Κάνω αυτή τη δουλειά για τα λεφτά, για τι άλλο;”, είπε η Αθηναΐς στο περιοδικό “Glow”και εξήγησε ότι η δουλειά της δεν είναι η ζωή της. “Την κάνω για να μπορώ να συντηρούμαι… μην φανταστείς ότι έχω κάνει λεφτά. Κάποιες φορές νομίζω ότι κάνω την ίδια δουλειά με του ηθοποιού αφού πρέπει να ψάχνω κάθε σεζόν”. Η ίδια, μάλιστα δεν διίστασε να δηλώσει πως την έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές στο παρελθόν. “Με έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές από δουλειά και ξέρω πως είναι να μένεις εκτός παιχνιδιού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κακό από το να χάνεις τη δουλειά σου. Γι’ αυτό τώρα με την κρίση είμαι ψύχραιμη… Έχω μάθει να επιβιώνω και θα επιβιώσω”, είπε.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε