Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Α. Ρέμος: “Η Υβόννη είναι όμορφη μέσα και έξω”

Καλεσμένος στου Θέμο Αναστασιάδη χθες ήταν ο Αντώνης Ρέμος και μίλησε για … Όλα: για την Υβόννη, την Ζέτα αλλά και την πρόταση που δέχθηκε για να παρουσιάσει το “Top Chef”.

O  Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος στην χθεσινή εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα! Από τα πρώτα και επίκαιρα πράγματα που συζήτησαν μεταξύ τους ήταν ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως χάρηκε για τον νέο δήμαρχο της ιδιαίτερης πατρίδας του: “Πιστεύω πως ο Μπουτάρης θα διορθώσει τα κακώς κείμενα. Μου βγάζει μια επανάσταση αυτός ο άνθρωπος”.

Ο Αντώνης δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ αναφαίροντας πως κάθε μέρα που περνάει γνωρίζονται όλο και καλύτερα. “Η Υβόννη είναι όμορφη μέσα και έξω“, δήλωσε ο τραγουδιστής συμπληρώνοντας πως περνάνε καλά τώρα και για το μέλλον δεν μπορείς να ξέρεις. “Κανείς δεν είναι κανενός”, υπογράμμισε στην συνέχεια.

Ωστόσο σχολίασε και τον τρόπο που ο Τύπος δίνει μεγαλύτερη έκταση σε αυτά τα θέματα και ανέφερε ως παράδειγμα την Ζέτα Μακρυπούλια. “Με την Ζέτα δεν προλαβαίναμε να πούμε τίποτα. Τα λέγανε όλα τα περιοδικά“, δήλωσε ο τραγουδιστής και τόνισε πως όλα όσα γράφονται καμιά φορά προκαλούν μεγάλη ανησυχία στις οικογένειές τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αποκάλυψη του Αντώνη ότι δέχθηκε πρόταση για να παρουσιάσει το “Top Chef” του ΑΝΤ1. Ο ίδιος δήλωσε πως του αρέσει η μαγειρική και όλο λέει να ασχοληθεί αλλά ποτέ δεν το κάνει και η πρόταση αυτή ήταν κάτι που το σκέφτηκε σοβαρά αλλά στο τέλος της απέρριψε. “Σκέφτηκα ότι εκεί που θα τραγουδάω θα μου ζητάνε συνταγή για τα κεφτεδάκια“, σχολίασε με χιούμορ ο τραγουδιστής.

Η παρέα της εκπομπής θυμήθηκε τα πρώτα βήματα του Αντώνη στον χώρο της μουσικής και την πρώτη του εμφάνιση στην Ρούλα Κορομηλά. “Έχω μείνει στην εποχή που πας μπροστά με το ταλέντο και τη δουλειά”, ανέφερε ο τραγουδιστής με αφορμή την κυκλοφορία του καινούριου του single που θα γίνει αυτή την Κυριακή με γνωστή εφημερίδα! 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε