Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Α. Ρέμος: “οι φίλοι δεν με στήριξαν στα δύσκολα”

Ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται…

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή ”10 με 1 μαζί” και μίλησε μεταξύ άλλων  για την Υβόννη Μπόζνιακ, την Ζέτα Μακρυπούλια, για την αγαπημένη του ομάδα τον Ηρακλή και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε…

Ο διάσημος τραγουδιστής εξέφρασε και το παράπονο του για τους φίλους του που δεν τον στήριξαν στις δύσκολες στιγμές του, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι εδώ και αρκετό καιρό κοιμάται στον καναπέ του σπίτιού του, εξαιτίας της κακής ψυχολογίας του. ”Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούσα, οι συνάδελοι μου δεν τολμούσαν να πάρουν θέση και να πουν τα πράγματα έτσι όπως πραγματικά νιώθουν”.

Για τη νέα του σύντροφο Υβόννη Μπόζνιακ είπε: ”Κάποιες στιγμές η ζωή η ίδια θα σου δώσει τις δοκιμασίες και εκεί που θεωρείς ότι όλα τα πράγματα είναι μαύρα, ξαφνικά μπορεί να ρθει μια αχτίδα φωτός μέσα στη ζωή σου και να σου αλλάξει όλη αυτή την κατάσταση. Είναι μια γνωριμία με έναν άνθρωπο που έτσι ξαφνικά προέκυψε. Δεν θέλω να πω ούτε μεγάλα λόγια, ούτε τίποτα, απλά κάποιες στιγμές στην προσωπική μας ζωή, μας συμβαίνουν κάποια πράγματα που είναι όμορφα που είναι δύσκολα που είναι άσχημα. Πραγματικά είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή και νιώθω ότι παίρνω δύναμη από την καθημερινότητα που πλέον”.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για την πρώην σύντροφο του, Ζέτα Μακρυπούλια. ”Είμαι περήφανος και χαρούμενος γιατί έχω γνωρίσει στη ζωή μου πάρα πολύ σημαντικές γυναίκες. Και τις ευχαριστώ όλες για κάθε στιγμή που έζησα μαζι τους. Θεωρώ ότι η Ζέτα είναι ένα από τα πιο ικανά πρόσωπα που υπάρχουν στο ελληνικό θέατρο και στην ηθοποιΐα και για μένα υπήρξε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν έτσι, ώστε αυτή τη στιγμή πλέον ο καθένας έχει παρει το δρόμο του”.

Επίσης δεν δίστασε να αποκαλύψει την επιθυμία του να ασχοληθεί κάποια στιγμή με την τηλεόραση. ”Όλοι οι ηθοποιοί έχουν το ψώνιο να γίνουν τραγουδιστές και όλοι οι τραγουδιστές έχουν το ψώνιο κάποια στιγμή να παίξουμε σε ένα θέατρο, σε κάποια ταινία. Μάλιστα με τον Πέτρο Φιλιπίδη έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε κάποια στιγμή μια ταινία. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω στην τηλεόραση, ένα πείραμα, μια τρέλα.

Tέλος για την αγαπημένη του ομάδα, τον Ηρακλή είπε: ”Ασχολήθηκα με τον Ηρακλή με πολύ ζήλο και έχασα τα πάντα. Είχα μια διαμάχη με ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι των οπαδών της ομάδας που δεν με ήθελε στη θέση του προέδρου. Είχα την εικόνα ότι όλη η πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν εναντίον μου. Ένιωθα ο πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου”, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε