Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Α. Ρέμος: ”Στο καινούριο μου τραγούδι βγάζω θυμό για ένα πρόσωπο που με πλήγωσε!”

O Aντώνης Ρέμος σε συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε πως στο καινούριο του τραγούδι, βγάζει θυμό για ένα πρόσωπο που τον πλήγωσε.

Ο γνωστός τραγουδιστής του έρωτα, Αντώνης Ρέμος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στον φίλο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για τον έρωτα και το καινούργιο του τραγούδι ”Κλειστά τα στόματα”! Μάλιστα, αποκάλυψε πως το τραγούδι αυτό βγάζει θυμό, για έναν άνθρωπο που τον πλήγωσε αρκετά.

”Ένιωσα πολύ την αδικία τα τελευταία χρόνια αυτό το τραγούδι μιλάει για έναν έρωτα, που όταν τον ζούμε, θέλουμε να πέσουμε πάνω στη φωτιά και να καούμε. Ακόμα κι αν μας πληγώνει… Έτσι κι εγώ…” και στη συνέχεια διευκρίνισε πως το τραγούδι αυτό, μπορεί να αναφέρεται σ’ ένα πράγμα, σ’ ένα πρόσωπο ή ακόμα και σε μια ομάδα.

Κάποιοι από τους στίχους του τραγουδιού, που εκφράζουν τον πόνο και τον θυμό κάποιου είναι οι εξής: ”Μην μου μιλάτε, μην λέτε πια ότι το λάθος μου δεν έμαθα, μην με κατηγορείτε πια, Κλειστά τα στόματα έτσι θέλω ν’ αγαπάω, τον λάθος άνθρωπο. Μην μου μιλάτε δεν θέλω πια τις συμβουλές και τη συμπόνοια σας, εγώ αυτό που θέλω πάντα θ’ αγαπάω…”

Άκουσε το τραγούδι ”Κλειστά τα στόματα”:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε