Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Α. Σαμίου: Eξαπατήθηκα! Ετοιμαζόμουν να παντρευτώ έναν… παντρεμένο!

Το ΤLIFE επικοινώνησε με την Άντζυ Σαμίου για να μας πει ευχάριστα νέα και ήρθε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η είδηση ότι η Άντζυ Σαμίου έχει βρει τον έρωτα της ζωής της και ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, ξάφνιασε άπαντες. Επικοινωνήσαμε μαζί της για να μας πει τα ευχάριστα νέα και μας περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Μας αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν παντρεύεται αλλά έχει χωρίσει. Ο άντρας τον οποίο ερωτεύτηκε, την ξεγέλασε και τελικά τίποτα δεν ίσχυε από όσα της είχε πει. Αυτοσαρκάζεται και τα αποκαλύπτει όλα για να μην υπάρξουν κι άλλα θύματα. Τέλος μας μιλάει για τον γιο της, που εδώ και καιρό είναι καλά αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Άντζυ, πες μου τα ευχάριστα!

Όταν είδα στον τύπο την δημοσίευση αυτής της σχέσης εκνευρίστηκα και αγχώθηκα αλλά και στεναχωρήθηκα που δεν διασταύρωσαν μαζί μου προηγουμένως την πληροφορία που δημοσίευσαν, θα είχα προλάβει αυτό το διασυρμό μου. Και αυτό γιατί ξέρεις πως πάντα απέφευγα να μιλώ για την ιδιωτική μου ζωή και κυρίως γι’ αυτή τη σχέση θα ντρεπόμουν να μιλήσω. Αλλά αυτό είναι το τίμημα όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο. Όλα να βγαίνουν στη φόρα!

Οι τελευταίες πληροφορίες σε ήθελαν πολύ ευτυχισμένη!

Και θα ήμουν ακόμη αν αυτός ήταν αυτό που έλεγε πως ήταν. Όμως έπεσα θύμα κι εγώ ενός ανθρώπου με διπλή ζωή που έπαιξε καλά το ρόλο του εις βάρος μου κι εις βάρος της οικογένειας μου. Γιατί βλέπεις δεν αρκέστηκε στο να κατακτήσει εμένα, αλλά και όλη την οικογένεια μου. Έλεγε πως δεν είχε ποτέ οικογένεια, πως ήταν σε διάσταση για χρόνια από τη σύζυγο του γιατί δεν ήταν καλή μητέρα και περίμενε να βγει το διαζύγιο του. Μου έδινε φωτογραφίες του παιδιού και υποσχόταν σύντομα να το γνωρίσω γιατί σύντομα θα παντρευόμασταν και θα μέναμε μαζί. Ψάχναμε μάλιστα σπίτι στα νότια προάστια, αν και μου πρότεινε να μείνουμε στο σπίτι που έχτιζε στη Δροσιά… Εκ των υστέρων αποδείχτηκε πως το σπίτι της Δροσιάς ανήκει στη γυναίκα του, που φαντάζομαι πως θα ζει κι εκείνη στον ψεύτικο κόσμο που χτίζει γύρω της για χρόνια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε