Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

A star at the beach! Ποιες celebrities φόρεσαν τα πιο καλόγουστα μαγιό;

Celebrities, ελληνίδες και μή.Φόρεσαν τα μαγιό τους και βγήκαν στην παραλία.

Eίναι η εποχή της ανεμελιάς, του ήλιου και της θάλασσας! Και τι πιο ωραίο από το να μην έχεις κανένα άγχος για την παραλία. Να βάλεις το bikini σου και να τρέξεις στην πλάζ! Έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και οι celebrities -ελληνίδες και μη, φόρεσαν τα μαγιό τους και βγήκαν στην παραλία.

Σε αντίθεση με σένα που ανησυχείς για το πως θα σε δει το αγόρι σου στη θάλασσα εκείνες έχουν και το extra άγχος για το πως θα τις δουν… όλοι!

Το tlife.gr δεν θα ασχοληθεί ούτε με το σώμα των συγκεκριμένων κυριών ούτε με τυχόν ατέλειές τους. Τις επέλεξε να σου τις δείξει ως τις γυναίκες που όχι μόνο τα μαγιό τους είναι καλόγουστα αλλά είναι και σωστά επιλεγμένα για το σώμα τους.

Πρώτη και καλύτερη η ελληνίδα αγαπημένη Ευγενία Νιάρχου, η οποία άφησε για λίγο το Παρίσι και το σχεδιασμό των chic κοσμημάτων της και ήρθε στη Μύκονο να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Ευγενία, που κάνει πάντα εξαιρετικές στιλιστικές επιλογές, φέτος φόρεσε λεοπάρ στράπλες bikini με το κάτω μέρος του μαγιό της να είναι αρκετά φαρδύ δίνοντας μια έντονα retro αίσθηση.
ΤΙP: Τα μικροσκοπικά -σχεδόν ανύπαρκτα bikini- σίγουρα είναι πολύ sexy αλλά καθόλου chic!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, επίσης στη Μύκονο, επέλεξε στράπλες μαγιό με έντονη άσπρη-κόκκινη-ροζ τριχρωμία. Πολύ ευχάριστα καλοκαιρινά χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση!
ΤΙP: Tα μαγιό που το κάτω μέρος τους δένει στο πλάι κολακεύουν ακόμα περισσότερο το γυναικείο σώμα, αφού δεν σφίγγουν και προσαρμόζονται πολύ άνετα στις ανάγκες του κάθε σώματος.

Η Geri Halliwell (το πρώην Spice Girl) έκανε μία απόλυτα girlie επιλογή σε ροζ-άσπρο καρό σχέδιο.
TIP:  Το βολάν που έχει το κάτω μέρος του μαγιό κολακεύει χωρίς καμία αμφιβολία και δεύτερες σκέψεις τις γυναίκες με σωματότυπο αχλάδι. Δεν είναι τυχαίο που αποτελούν την πρώτη επιλογή της Beyonce και της Rihanna.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε