Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Α. Σταύρου – Μ. Τουμασάτου: Μαζί στη ζωή, μαζί και στη θεατρική σκηνή! Φωτογραφίες

Α. Σταύρου – Μ. Τουμασάτου: Μαζί στη ζωή, μαζί και στη θεατρική σκηνή! Φωτογραφίες

Λίγα χρόνια μετά την συνύπαρξή τους στη “Βέρα στο δεξί” και την θεατρική παράσταση “Κάθε χρόνο ίδια μέρα” το ζευγάρι θα συνεργαστεί ξανά!

Η τελευταία φορά που τους απολαύσαμε μαζί ήταν στην θεατρική παράσταση “Κάθε χρόνο ίδια μέρα” σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου. Πριν από αυτό, ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου μας είχαν καθηλώσει με την συμμετοχή τους στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Βέρα στο δεξί”.

Η Μαριάννα αφού έμεινε έγκυος επέλεξε να αποσυρθεί για λίγο από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η τηλεόραση δεν της έλειψε όσο πίστευε αφού η ζωή της και η καθημερινότητά της γέμισε με την μικρή Χρυσηίδα.

“Μου λείπει η δουλειά και πιο πολύ το θέατρο. Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου και θα ήθελα να επιστρέψω απλά δεν θέλω να λείπω πολλές ώρες γιατί ακόμα δεν την έχω χορτάσει (σ.σ. την κόρη της). Δεν μου είναι εύκολο να έχω να γυρίσω σε ένα πλήρες πρόγραμμα. Θα ήθελα να είναι μια καλή δουλειά και μάλλον μια καλή κωμωδία. Μια επιθεώρηση. Κάτι να γελάσει το χειλάκι μας”, είχε εκμυστηρευτεί πριν από λίγο καιρό στο TLIFE.

Η επιστροφή της έγινε πολύ σύντομα! Η ηθοποιός ξεκίνησε την προετοιμασία για την παράσταση “Εμείς μαζί δεν κάνουμε” που θα ανέβει στο θέατρο Αθηνά. Στο πλευρό της θα είναι και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Σταύρου ενώ το cast συμπληρώνουν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

Δες backstage φωτογραφίες από το cast της νέας παράστασης:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε