Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Α. Τότσικας: “Αν το “βραβείο” του sex symbol είναι τα λεφτά, θα το αποδεχόμουν!”

Δηλώνει αντιεξουσιαστής, λατρεύει τα παιδιά και την οικογένεια και δεν θεωρεί τον εαυτό του σέξι…

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος μίλησε για τον “αντιεξουσιαστικό” τρόπο ζωής του, την εμπειρία του στο χώρο του θεάματος, τις αρνητικές κριτικές και την επιθυμία του να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια.

 
Ο νεαρός ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να φλερτάρει με τον κίνδυνο και να αμφισητεί ότι θεωρείται δεδομένο. Σε ηλικία 24 χρόνων έπαιξε στην Επίδαυρο το ρόλο του Ορέστη στην “Ηλέκτρα” του Πίτερ Στάιν και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. “Ίσως ακούγεται επικίνδυνο, αλλά μέσα από αυτήν την εμπειρία κατάφερα το στόχο μου, να αικουστώ στο ευρύ κοινό”, είπε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και πρόσθεσε πως άκουσε αρκετές αρνητικές κριτικές, τις οποίες αποφάσισε να μην πάρει τοις μετρητοίς. “Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο στόχο μου, αλλά υπήρξαν και κριτικές του τύπου “ποιος είναι αυτός και πως τον πήρε ο Στάιν σε αυτήν την ηλικία”. Ακόμη και οι “φίλοι” μου από το χώρο είπαν πολύ άσχημα πράγματα”, σημείωσε.
 
Όσον αφορά τον τίτλο του sex symbol που του έχουν δώσει πολλοί, ο Αποστόλης απάντησε ως εξής: “Αν με αυτό το “βραβείο” του sex symbol έδιναν και λεφτά, θα το αποδεχόμουν. Όλα αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι ωραίοι, που απλώς τυχαίνει να μην κάνουν ένα επάγγελμα που έχει να κάνει με τη δημοσιότητα”.
 
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε