Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Α. Βίσση: “Αγάπη είναι ν’ αγαπάς την αλήθεια του άλλου!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου…

Για τη συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα, τα αγαπημένα της τραγούδια, το πώς η ίδια ορίζει την αγάπη, αλλά και την εκπομπή που ετοιμάζει για τη ζωή της μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, η Άννα Βίσση.

 
Η μαγεία είναι εκεί ακόμα. Νιώθω ότι δεν είναι παρελθόν, μόνο το μέλλον περιμένω από αυτή τη σχέση. Αισθάνομαι πως όσα περάσαμε είναι για να δημιουργήσουμε όλα τα επόμενα”, είπε η Άννα Βίσση για τη συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα.
 
Όσον αφορά την αγαπημένη της μελωδία, είπε πως εξαιτίας της ελληνοκυπριακής ψυχής της αγαπά τα αργά κομμάτια. “Όσο και να πάλλομαι και να χορεύω μαζί με τον κόσμο, όταν μπαίνει η εισαγωγή από το “Δώδεκα” ή το “Δεν Θέλω να Ξέρεις” μπαίνω σε άλλο επίπεδο. Στον καινούριο δίσκο υπάρχει μπαλάντα η οποία λέγεται “Σαν το Ντο και το Σι” και είναι μέσα στα 5 αγαπημένα μου τραγούδια ever. Είναι η μουσική σχέση που έχω με τον Νίκο, αλλά αφορά και ζευγάρια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε