Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αφέλειες! Το τελευταίο must και πώς να τις κάνεις χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου!

Όταν ο πρόεδρος της Αμερικής λέει ότι οι αφέλειες της γυναίκας του είναι το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας, πρέπει να πάρουμε τα λόγια του σοβαρά!

Κυρίες μου, όταν ο πρόεδρος της Αμερικής λέει ότι οι αφέλειες της γυναίκας του είναι το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας, πρέπει να πάρουμε τα λόγια του σοβαρά! Και αν δεν έχεις δει σχετικό απόσπασμα σου ζητάω λιιιιγα λεπτά από τον χρόνο σου για να δεις αυτό…

Ok, ο χρόνος είναι χρήμα! Πήγαινέ το στο 0.30 (περίπου)! Είναι το σημείο που ο Barack Obama λέει ότι λατρεύει τις αφέλειές της!

Συμπέρασμα: από την στιγμή που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ασχολείται με τις αφέλειες της γυναίκας του καταλαβαίνεις ότι α) οι αφέλειες είναι bigh thing και β) αυτή εδώ η στήλη μόλις αναβαθμίστηκε (ασχολήθηκε με beauty ο Obama!).

Στα πρακτικά τώρα: οι αφέλειες μπορεί να είναι η αλλαγή που θες αφού ακόμη κι αν τελικά το μετανιώσεις μπορείς να τα πιάνεις στο πλάι με μερικά τσιμπιδάκια. Βεβαίως, οι διάσημες που θα δεις παρακάτω δεν το έχουν μετανιώσει ούτε τοοοοοσο δα!

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε