Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αιμ. Χειλάκης – Α. Μαξίμου: Μετά από 6 χρονια μαζί αναλύουν την έννοια της σχέσης!

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου, αγαπημένοι πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης και του θεάτρου, έχουν συμπληρώσει 6 χρόνια σχέσης και σχεδόν 5 χρόνια έγγαμου βίου.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου, αγαπημένοι πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης και του θεάτρου, έχουν συμπληρώσει 6 χρόνια σχέσης και σχεδόν 5 χρόνια έγγαμου βίου. Ο Αιμίλιος, που υποδύεται στο ”Νησί” έναν ακατάμηχο καρδιοκατακτητή και η Αθηνά, μια σέξι δασκάλα χορού στο ”Steps”, σύμφωνα με το περιοδικό ”People”, δεν έχουν αναφέρει ποτέ στα media, τον τρόπο γνωριμίας τους και κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, φίλοι τους δηλώνουν ότι γνωρίστηκαν στο Απόλλων στην Πάτρα, όταν συμμετείχαν μαζί σε παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της πόλης. Το ζευγάρι λοιπόν μίλησε στο αχαϊκό περιοδικό Best και φωτογραφήθηκε για το επετειακό του τεύχος ενώ σε λίγο καιρό θα πρωταγωνιστήσει μαζί σε παράσταση. Στο περιοδικό λοιπόν δήλωσε η Αθηνά Μαξίμου: “Για μας η Πάτρα είναι μια πόλη που που αγαπάμε πολύ και για το λόγο ότι της χρωστάμε την σχέση μας και τον γάμο μας. Και φέτος επιστρέφουμε στον τόπο του… ευτυχήματος!”, συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 7 Μαΐου του 2006 στο Island με κουμπάρα τη σεναριογράφο Μιρέλλα Παπαοικονόμου, παρουσία 500 καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Άλκις Κούρκουλος, σχολίασε το πώς προσεγγίζει τη σχέση του μέσα από την κοινή του αγάπη, το θέατρο κι αν είναι τελικά εύκολη η συμβίωση δύο καλλιτεχνών: “Τίποτα δεν είναι εύκολο στην έννοια σχέση. Όλα είναι εκεί για να τα ανακαλύπτεις. Και το ωραίο κάνοντας θέατρο με τον άνθρωπο που νομίζεις ότι ξέρεις καλά είναι ότι η σκηνή θα σου φανερώσει κι άλλες πτυχές του που ούτε καν υποψιαζόσουν ότι υπήρχαν. Έτσι, με έννα παράξενο τρόπο, είναι σαν να κοιτάς τον άνθρωπό σου εξακολουθητικά για πρώτη φορά”. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε