Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αλλαγές και στο….Facebook!

Νέες αλλαγές από χθες το απόγευμα και στο….Facebook! Στόχος αυτή τη φορά είναι οι ειδοποιήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Facebook καταργεί τα notifications που στέλνουν οι διάφορες εφαρμογές του.

Οι ειδοποιήσεις αυτές ήταν αρκετά ενοχλητικές για τους χρήστες ειδικά όταν ήταν και από εφαρμογές δεν χρησιμοποιούσαν ποτέ.

Στα πλαίσια λοιπόν της απλοποίησης του Facebook, τα notifications καταργούνται για όλες τις εφαρμογές που δεν έχουν αναπτυχθεί από το ίδιο το Facebook. Με λίγα λόγια καταργούνται τα πάντα εκτός απο τις ειδοποιήσεις που έχουν σχέση με τις υπηρεσίες του social network όπως είναι οι φωτογραφίες και τα events.

Οι δημιουργοί εφαρμογών απο τη μεριά τους δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με την συγκεκριμένη απόφαση και γι’ αυτό το Facebook τους προσφέρει κάποιες εναλλακτικές προτάσεις.

Πρώτα δημιούργησε τα Application και Games Dashboard που έχουν πληροφορίες για τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι φίλοι σας, ενώ δημιουργήθηκαν και μετρητές δίπλα από τις εφαρμογές που έχετε κάνει bookmark και σας ενημερώνουν για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε στην εφαρμογή ή το παιχνίδι στο οποίο αναφέρονται.

Τέλος οι εφαρμογές έχουν πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το email του κάθε μέλους ώστε να του στέλνουν εκεί σημαντικές πληροφορίες.

Όλες οι παραπάνω εφαρμογές απαιτούν την έγκριση μας για να τις κάνουμε bookmark ή για να δεχτούμε την αποστολή email.

Ο χρόνος μόνο μπορεί να μας δείξει τον τρόπο που θα επηρεαστούν οι εφαρμογές αλλά και το το Facebook .

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε