Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Amanda Seyfried! Πώς παραμένει αδύνατη; Τι τρώει; Τι γυμναστική κάνει;

Amanda Seyfried! Πώς παραμένει αδύνατη; Τι τρώει; Τι γυμναστική κάνει;

Ποιες “θυσίες” κάνει ώστε να μπορεί να παίρνει ρόλους στη μεγάλη οθόνη; Η πρωταγωνίστρια της μεταφοράς του επικού έργου “Οι Άθλιοι” του Βίκτωρος Ουγκώ στον κινηματογράφο δίνει όλα τα fitness μυστικά της.

Τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Η όμορφη Amanda είναι σίγουρα κρυφός πόθος εκατομμυρίων ανδρών και αυτό είναι συνάρτηση εκτός από το όμορφο πρόσωπο και μιας καλλίγραμμης σιλουέτας. Πόσο καταπιεστικό είναι για τον τρόπο ζωής της ένα αδύνατο σώμα; Ποιες “θυσίες” κάνει προκειμένου να μπορεί να παίρνει ρόλους στη μεγάλη οθόνη; Η πρωταγωνίστρια της μεταφοράς του επικού έργου “Οι Άθλιοι” του Βίκτωρος Ουγκώ στον κινηματογράφο δίνει όλα τα fitness μυστικά της.

Η “ωμή” αλήθεια στη διατροφή της

Λατρεύει το φαγητό. Δεν υπάρχουν άνθρωποι άλλωστε που να μπορούν να ισχυριστούν το αντίθετο χωρίς να… μεγαλώσει η μύτη τους. Οι κανόνες όμως είναι αυστηροί, αν θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι της showbiz. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της; “ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ” απαντά η πανέμορφη ηθοποιός και εξομολογείται πως δεν είναι από τα κορίτσια που παραμένουν skinny χωρίς κόπο.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε