Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Aνάληψη ευθύνης για το γκαζάκι στο αμάξι του Κανάκη!

Η οργάνωση “Ομάδες διάχυσης επαναστατικής θεεωρίας και πράξης” ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο τζιπ του παρουσιαστή.

Η προκήρυξη που δημοσίευσε η συγκεκριμένη οργάνωση αναφέρει ότι έβαλε φωτιά στο αμάξι του Αντώνη Κανάκη γιατί “άνοιξε το στοματάκι του παραπάνω απ’ ότι του αρμόζει”. “Αφήσαμε για αυτούς τους λόγους το σκορδάκι (όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τους εμπρηστικούς κι εκρηκτικούς μηχανισμούς) στο αμάξι του Αντώνη Κανάκη το μεσημέρι της 16/4”, εξηγούν στην προκήρυξή τους.

“Φανατικός νάρκισσος με σχόλια ειρωνίας απέναντι στον αναρχικό χώρο αλλά και ομάδες του αντάρτικου πόλης, αλλά και ως νέος δικαστής εκτιμητής του ποιος έβαλε τον μηχανισμό που σκότωσε τον 15χρονο αφγανό στα Πατήσια αποφασίζοντας και κρίνοντας πως ευθύνεται η επαναστατική ομάδα «συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς», αλλά ταυτόχρονα ειρηνιστής (με tattoo), ροκάς και πρώην πανκιό (με στυλ), και ρουφιάνος φίλων του (με αποδείξεις)”, συμπληρώνουν τα μέλη της οργάνωσης.

“Είναι αυτός και τα τσιράκια φυτά που τον πλαισιώνουν ότι πιο σιχαμένο και προκλητικό έχει βγάλει ο συγκεκριμένος κλάδος. Δηλώνει πως οι μπάτσοι έχουν εισχωρήσει στην τίμια Ελληνική αστυνομία και την βλάπτουν, και ταυτόχρονα δήλωσε πως ένοιωσε από ένστικτο μετά τον θάνατο του Αλέξη πως ήταν κατά ένα περίεργο τρόπο φιλαράκι του. Σατιρίζει τα ονόματα και τις προκηρύξεις επαναστατικών ομάδων, ενώ χωρίς ντροπή τον θυμόμαστε να διακωμωδεί την κατάσταση της υγείας και τα βασανιστήρια του Σάββα Ξηρού στον ευαγγελισμό”, συνεχίζει παρακάτω η προκήρυξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε