Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανείπωτη φρίκη: “Μάνα βίασε το 10 μηνών αγοράκι της και βιντεοσκόπησε τον βιασμό!

Το ανήλικο παιδάκι, προς το παρόν, βρίσκεται στα χέρια της γιαγιάς του!

Πρόκειται για μία αποτρόπαιη, εγκληματική, σοκαριστική πράξη που δεν μπορεί να την χωρέσει ανθρώπινος νους!  Μητέρα κατηγορήθηκε για τον βιασμό του μόλις 10 μηνών γιου της! Σαν να μην έφτανε αυτό, η 24χρονη Ashley Jessup από το Δουβλίνο, μαγνητοσκόπησε την πράξη της αυτή και την έδειξε μέσω email στον σύντροφό της! Ο ανθρώπινος νους δεν το χωράει!

Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή… Η Asley που συνελήφθη στις 31 Αυγούστου, κρίθηκε πριν από λίγες ημέρες ένοχη από το δικαστήριο του Οχάιο των ΗΠΑ, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς και για κατοχή πορνογραφικού υλικού που συμπεριλαμβάνει αυτό.

Η Asley, που για μεγάλο χρονικό διάστημα έκανε ανταλλαγή  πορνογραφικού υλικού με τον σύντροφό της. Ύστερα από επιθυμία του ίδιου, του έστειλε μέσω email και το βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι βιάζει το παιδί της. Πρώην σύντροφος όμως, του φίλου της 24χρονης, είδε το βίντεο και ειδοποίησε την αστυνομία του Michigan, η οποία προχώρησε σε συλλήψεις και κατασχέσεις των υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων!

Αυτή τη στιγμή, όπως διαβάσαμε στο huffingtonpost.com, η απαράδεκτη αυτή μητέρα, δεν έχει τη δυνατότητα ούτε καν να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, ενώ αν επιθυμεί να αφεθεί ελεύθερη, θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση, ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε