Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντ. Αλμπάνης: Τον συναντήσαμε λίγο πριν την παράστασή του! Όλα όσα μας αποκαλύπτει

Αντ. Αλμπάνης: Τον συναντήσαμε λίγο πριν την παράστασή του! Όλα όσα μας αποκαλύπτει

Ο γοητευτικός ηθοποιός αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Στο άκουσμα του ονόματός του Αντίνοου Αλμπάνη το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ότι είναι ένας πολύ ωραίος άντρας. Όταν τον συναντήσεις από κοντά συμπεραίνεις ότι δεν είναι μόνο αυτό! Είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, με κατασταλαγμένη άποψη για το τι θέλει στη ζωή του και πολύ όρεξη και ενέργεια για να το πραγματοποιήσει.

Το TLIFE τον συνάντησε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Δημήτρης Χορν για την παράσταση «Γυάλινος κόσμος». Ναι, την είδαμε και μας άρεσε πολύ κι εκεί! Χαλαρός και ευδιάθετος λοιπόν μας μίλησε για την συνεργασία του με την Ναταλία Τσαλίκη, την καριέρα του και τις φιλοδοξίες του, πως αντιμετωπίζει το γεγονός ότι τα μέσα ασχολούνται με την προσωπική του ζωή και για τo αν θέλει να γίνει πατέρας!

Κι αν αναρωτιέσαι τι σχέση έχουν τα στρουμφάκια με τον Αντίνοο, έχω να σου πω πως είναι ένα από αυτά! Δανείζει την φωνή του στον Σκουντούφλη στην αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων. Ας μας τα πει όμως ο ίδιος…

Από την συνεργασία σου με την Ναταλία Τσαλίκη νιώθεις σαν μαθητής;

Βέβαια! Η κυρία Τσαλίκη πέραν του ότι είναι μία εξαιρετική συνεργάτης, άψογη επαγγελματίας, συγκεκριμένη, συνεπής και τρυφερή σαν μαμά σχεδόν, είναι και μία πάρα πολύ καλή δασκάλα την οποία λίγο να παρατηρείς κάθε βράδυ έχεις να μάθεις πάρα πολλά πράγματα.

Από όλες τις δουλειές που έχεις κάνει μέχρι τώρα, υπάρχει κάποια που να την θυμάσαι πιο έντονα ή να νιώθεις περήφανος; Ξέρουμε ότι έχεις γράψει κι ένα δικό σου έργο, το «I will survive».

Είναι διαφορετικές οι περιστάσεις. Τηλεοπτικά, τα «Άγρια παιδιά» είναι μία δουλειά η οποία εμένα με έχει στιγματίσει, όχι μόνο γιατί ένιωθα και νιώθω περήφανος που την κάναμε αλλά γιατί μου άφησε κληρονομιά τρεις πολύ καλούς φίλους οι οποίοι είναι πια σαν αδέρφια μου. Οπότε δεν μπορώ να την ξεχάσω.

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE για το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε