Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Aντώνης και Έλενα Λυμπέρη: Η γνωριμία, η αυτοκρατορία και η κατάρρευση του ομίλου!

Aντώνης και Έλενα Λυμπέρη: Η γνωριμία, η αυτοκρατορία  και η κατάρρευση του ομίλου!

Όλη η πορεία του ομίλου και το ακριβό lifestyle του ζευγαριού

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στο χώρο των lifestyle περιοδικών έκλεισε χθες με την συγκινητική επιστολή του Αντώνη Λυμπέρη προς τους εργαζόμενους που δούλεψαν αυτά τα χρόνια στον όμιλό του. Ενώ, υπήρχαν συζητήσεις τις τελευταίες μέρες για το μέλλον του ομίλου, ο εκδότης ξεκαθάρισε την κατάσταση και δυστυχώς ανακοίνωσε το αναπόφευκτο κλείσιμο ενός από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της χώρας μας.

Οι εκδόσεις Liberis, που αποτελούσαν ένα από τα πιο δυνατά εκδοτικά ονόματα στο χώρο, έχοντας στο δυναμικό τους πολλά λαμπερά περιοδικά και χιλιάδες εντυπωσιακά εξώφυλλα, σταμάτησαν να υπάρχουν. Κάποια από περιοδικά πουλήθηκαν, ενώ βρίσκεται υπό συζητήσεις η τύχη των υπολοίπων.

Η γνωριμία του Αντώνη Λυμπέρη με την Έλενα Μακρή Λυμπέρη και το lifestyle

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη φημίζεται για την εργατικότητά της και την τελειομανία της. Η μόδα ήταν κάτι που πάντα αγαπούσε κι έτσι σπούδασε στη Σχολή Βελουδάκη Design και Μόδα. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως στυλίστρια (μία από τις δουλειές της ήταν και η “Λάμψη” του Φώσκολου), ενώ το 1993 γίνεται υπεύθυνη μόδας των εκδόσεων Λυμπέρη. Στην πορεία ήταν διευθύντρια της “Vogue Hellas” και εκδότρια του “LIFE&STYLE”.

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες και Video στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε