Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντώνης Βαρδής κατά Αντρέα Μικρούτσικου!

Ο Αντώνης Βαρδής λύνει την σιωπή του μετά από πολλά χρόνια και μιλάει για την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του > και για την κόντρα που προέκυψε με τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο τραγουδιστής βρισκόταν στο ίδιο πλατώ με τον Αντρέα Μικρούτσικο φαίνεται πως οι πληγές δεν έχουν κλείσει. Σε συνέντευξή του στην Espresso δηλώνει χαρακτηριστικά: ”Με πλήγωσε πολύ ο Αντρέας”. Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του reality.

” ‘Hταν το πρώτο reality και δεν ήξερα τί ακριβώς συμβαίνει. Ήξερα ότι θα ήταν μια ακαδημία τραγουδιού με δασκάλους φωνητικής, μουσικούς και στούντιο που θα βοηθούσε πολλά παιδιά. Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ τί θα επακολουθήσει.

Ο Αντώνης Βαρδής ομολόγησε πως τις τρεις πρώτες εβδομάδες όλα πήγαιναν καλά αλλά μετά τα πράγματα άλλαξαν για χάρη της τηλεθέασης. ”Τον Αντρέα τον ήξερα από παλιά. Του είχα κάνει ως διευθυντής παραγωγής τον δεύτερο δίσκο του >. Του άρεσαν και τα τραγούδια μου αλλά κι εγώ σαν συνθέτης” υποστήριξε ο τραγουδιστής.

Τί άλλαξε όμως; ”Άρχισε μέσα από τα τηλεοπτικά μέσα που δούλευε να με λέει ατάλαντο και καραγκιόζη. Εγώ δεν βγήκα ποτέ στα κανάλια να του πω  Εσύ είσαι ατάλαντος και καραγκιόζης”, είπε ο Αντώνης. Όταν κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά αποφάσισε να εγκαταλείψει το reality. Τότε όμως η παραγωγή του υπενθύμισε πως υπήρχε συμβόλαιο και ρήτρα των 10.000.000δρχ.
 
”Πονηρεύτηκα ακόμη περισσότερο όταν είπα σε άνθρωπο της παραγωγής πως δεν αντέχω άλλο θα μιλήσω κι εκείνος μου απάντησε βεβαίως να το κάνεις. Τότε κατάλαβα τί ήθελαν” παραδέχεται με απογοήτευση ο τραγουδιστής. Κλείνοντας το θέμα τόνισε πως τα παιδιά που συμμετέχουν σε τέτοια reality χάνουν και απογοητεύονται. Δεν βγάζουν ποτέ πρώτους τους καλύτερους”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε