Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άντζελα Γκερέκου: Η επόμενη μέρα

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου αποφάσισαν να μην προβούν σε καμία δημόσια δήλωση για όσα συνέβησαν.

Ο τραγουδιστής σεβόμενος την ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση της γυναίκας του προτίμησε να τοποθετηθεί μέσω ανακοινώσεων.  Τον λόγο τώρα έχουν οι δικηγόροι.

Το περιοδικό People επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Τόλη Βοσκόπουλου, Βασίλη Δημακόπουλο ο οποίος δήλωσε: “Ότι είναι να πούμε θα τα το πούμε στα δικαστήρια”.

Η Άντζελα Γκερέκου ήταν αφοσιωμένη στον πολιτικό της ρόλο με απόλυτη πειθαρχία και κρατώντας χαμηλό προφίλ. Η παραίτησή της από το Υπουργείου Πολιτισμού έγινε αισθητή. “Μας παίρνουν από την Δευτέρα από όλα τα χωριά της Κέρκυρας και απ’όλη την Ελλάδα. Ο κόσμος θέλει να συμπαρασταθεί στην Άντζελα και στον Τόλη”, δηλώνει στο περιοδικό η ξαδέρφη της από το πολιτικό γραφείο της Κέρκυρας.

“Είναι αγανακτισμένοι, θυμωμένοι, πολλοί κλαίνε για όλα αυτά που έχουν βγάλει στην επιφάνεια για τον Τόλη ή για το πως συμπεριφέρθηκαν στην Άντζελα. Μας σταματάνε όταν βγαίνουμε από το σπίτι μας για να τους μεταφέρουμε ότι είναι μαζί τους και τους στηρίζουν”, συνεχίζει η ίδια.

”Δεν έπρεπε να γίνει αυτός ο διασυρμός. Ο κόσμος ξέρει ότι ο Τόλης δεν χρωστάει. Τα Μέσα προσπαθούν να βγάλουν κάτι από τη ζωή του Τόλη και της Άντζελας. Έχουν έρθει συνεργεία στο νησί και ψάχνουν να βρουν σπίτια, περιουσίες κτλ. Γιατί όλα αυτά; Το μυαλό μας πάει και σε πολιτικούς αντιπάλους”, αναρωτιέται η ξαδέρφη της Άντζελας Γκερέκου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε