Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ν. Λιονάκη όπως είναι σήμερα!

Όλη η ιστορία της και αποκλειστικές φωτογραφίες του TL!fe από την ζωή της σήμερα!

Η αφοσίωση της Ναταλίας στα θεία φαίνεται από τον τρόπο που ζει και ντύνεται μετά την αποχώρησή της από το μοναστήρι. Δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να πηγαίνει στην εκκλησία, να προσεύχεται και να είναι κοντά στον Θεό. Ο φωτογραφικός φακός του TL!fe την αποθανάτισε την περασμένη Πέμπτη να επιστρέφει με αυτοκίνητο στο σπίτι της στο Παγκράτι. Μέχρι την Υμητού την συνόδευσε ένας άνδρας. Ο τρόπος που είναι ντυμένη είναι ίδιος με αυτόν που ντυνόταν και στην Μονή πράγμα που δείχνει την επιθυμία της να γυρίσει πίσω.

Τους τελευταίους μήνες, έχει επιστρέψει στο σπίτι της και στην αγαπημένη της μητέρα Τζένη και πλέον δεν έχει καμία επαφή με τον πάλαι ποτέ πνευματικό της Γέροντα, Απόστολο. Μπορεί να επέστρεψε στα εγκόσμια απ’ όσο φαίνεται όμως, αυτό δεν θα είναι για πολύ.

Ήταν Ιούνιος του 2009 όταν η είδηση – βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz. Η πανέμορφη ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη αποφάσισε να φορέσει τη στολή της δόκιμης μοναχής και να ακολουθήσει την ασκητική ζωή σε μια από τις μονές του Ηρακλείου Κρήτης. 

Η Ναταλία, έχει πτυχίο στη Φιλοσοφική Σχολή, το πάθος για την υποκριτική όμως, φαίνεται πως γεννήθηκε όταν άκουσε κάποτε, σε νεαρή ηλικία, την Μαρίκα Κοτοπούλη να απαγγέλει σε ραδιοφωνική εκπομπή.  Η γνωστή ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως “Φιλοδοξίες”, “Βέρα στο Δεξί”, “Η Ώρα η Καλή”, “Ζωή Ξανά” και “40 Κύματα”, σε θεατρικές παραστάσεις και στον κινηματογράφο, ήταν σύμφωνα με ανθρώπους που τη γνώριζαν καλά ένα ευχάριστο και κοινωνικό άτομο.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE!

Ωστόσο, δεν μοιραζόταν εύκολα τους προβληματισμούς της ακόμα και με τους πολύ κοντινά της πρόσωπα. Ήξερε να κρατά καλά φυλαγμένες τις πιο κρυφές της σκέψεις. Η οικογένειά της, γνωρίζοντας καλά την εσωστρέφια που την χαρακτήριζε είχε “αναγνωρίσει” από καιρό τα πρώτα σημάδια της ενδεχόμενης φυγής της. Ούτε ο επί πέντε χρόνια σύζυγός της, ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου δεν γνώριζε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα της.

Στα 31 της χρόνια και έπειτα από την γνωριμία της με τον Γέροντα Απόστολο ο οποίος υπήρξε και ο πνευματικός της μέχρι και πριν λίγους μήνες, πήρε την απόφαση να φορέσει την ενδυμασία της ασκούμενης μοναχής, στη μονή Μοίρες, στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Ρεπορτάζ: Νίκος Σερεμετάκης

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε