Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το TLIFE στα γυρίσματα της νέας ταινίας της Ζέτας Μακρυπούλια! Δες φωτογραφίες!

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα

Ώρα 11:30, Εκάλη. Όλοι οι πρωταγωνωνιστές της ταινίας “Ζητείται Ψεύτης”, βρίσκονται στην θέση τους. Η κλακέτα δίνει το σύνθημα και το γύρισμα ξεκινά! Το TL!fe βρέθηκε στα γυρίσματα για να καταγράψει εικόνες από την ταινία και να μεταδώσει το κλίμα!

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, την παράσταση κλέβει, η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια. Στην ταινία η Ζέτα ενσαρκώνει την όμορφη σύζυγο του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεόφιλου Φενέκη που υποδύεται ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. “Είμαι μια γυναίκα αυστηρή, λίγο μαζεμένη, που θέλει να στηρίξει τον άντρα της σε ό,τι εκείνος κάνει, προσπαθώντας να τον γλιτώσει από διάφορους κινδύνους. Ένας κίνδυνος πολύ σοβαρός που μπάινει είναι ο Ψευτοθόδωρος” είπε στο TL!fe για τον ρόλο της Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ταινία είναι μια διασκευή του κλασικού έργου του Ηλία Ψαθά, και πραγματεύεται την ιστορία ενός Υπουργού που μοιράζει υποσχέσεις στους ψηφοφόρους του, προκειμένου να εξασφαλίσει την ψήφο τους. Στην προσπάθειά του αυτή πολύτιμος σύμμαχός του θα είναι ο Θεόδωρος Πάρλας ή αλλιώς Ψευτοθόδωρος, που υποδύεται ο Οδυσσσεάς Παπασπηλιόπουλος. Ο Ψευτοθόδωρος που αποδεικνύεται ταλαντούχος στα ψέματα, καταφέρνει να γίνει το δεξί χέρι του Υπουργού.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Φωτεινή Μπαξεβάνη. Το “Ζητείται Ψεύτης” θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου. Την παραγωγή υπογράφει η ODEON, ενώ η ταινία  αναμένεται να έχει τεράστια επιτυχία!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage!


Η κυρία Φενέκη συναντά τον Ψευτοθόδωρο!


Λίγο πριν αρχίσει το γύρισμα


Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ιεροκλής Μιχαηλίδης


Η Ζέτα λίγο πριν την επόμενη σκηνή!


Οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται


Η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, σε μια από τις σκηνές

Δες το βίντεο από τα γυρίσματα

Ρεπορτάζ: Αγγελική Δαρατσανού, Γιώργος Καζιάνης

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε