Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Αποκτήστε εύκολα λαμπερά και δυνατά μαλλιά!

Αποκτήστε εύκολα λαμπερά και δυνατά μαλλιά!

Με λίγα βήματα εντυπωσιάστε με τη λάμψη των μαλλιών σας και κάντε τους άλλους να ζητάνε τα μυστικά σας…

Κάποιες φορές έχουμε τις καλύτερες λύσεις για να λάμπουμε και να έιμαστε όμορφες αλλά απλά βαριόμαστε…

Το ίδιο γίνεται και με τα μαλλιά μας! Εμείς θα σας πούμε λίγα βήματα για να έχετε λαμπερά και πάνω απ’όλα υγιή μαλλιά!

1.Αρχικά αγοράστε μία σιλικόνη με ορό λάμψης και κάντε μία μίξη με αυτή και ένα conditioner. Κρατήστε το για 15 λεπτά και λουστείτε. Το αποτέλεσμα λάμψης θα είναι εκθαμβωτικό!

2.Προσέξτε τη θερμοκρασία στο πιστολάκι σας! Όσο πιο κρύα, τόσο το καλύτερο. Όχι μόνο κρατάει λαμπερά και υγιή τα μαλλιά σας αλλά παρατείνει και τη διατήρηση τού χρώματός σας!

3.Χρησιμοποιείστε προϊόντα λάμψης όπως σαμπουάν και conditioner και πάνω από όλα μάσκα! Κάνει πολύ καλό και διατηρεί τη σωστή υγρασία που πρέπει να έχει το κεφάλι μας. Έτσι τα μαλλιά μας αντέχουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, είτε είναι αέρας και κρύο, είτε ήλιος!

4.Μην λυπάστε τα μαλλιά σας και κόψτε τα! Κάθε έξι με οκτώ εβδομάδες κόψτε ένα με δύο πόντους και δεν θα τα προλαβαίνετε από τοι μάκρος που θα αποκτούν! Φυσικά θα δείχνουν λεία και λαμπερά ταυτόχρονα!

5.Αντί για λαστιχάκια προτιμείστε στέκες που θα σας βοηθούν το ίδιο να μην πέφτουν τα μαλλιά σας στο πρόσωπό σας. Τα λαστιχάκια κόβουν τα μαλλιά και προκαλούν ψαλίδα…

6.Φτιάξτε μάσκα με ελαιόλαδο! Απλά απλώστε στα μαλλιά σας λάδι, τυλίξτε τα με μια πετσέτα όλο το βράδυ και το πρωί αφού λουστείτε δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με το αποτέλεσμα!

7.Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείτε βουρτσίστε τα μαλλιά σας με μια καλής ποιότητας βούρτσα. Το να ξεμπλέκονται βοηθάει στο να μην κόβονται!

Ακολουθείστε αυτά τα βήματα και ίσως είστε ένα από τα επόμενα μοντέλα μαλλιών!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε