Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Αποθεώθηκε” ο Ηλίας Ψινάκης στο Ηρώδειο!

Ο δημοτικός σύμβουλος βρέθηκε χθες το βράδυ στη συναυλία του συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηνών πήγε στη φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε για τα παιδιά της ένωσης “Μαζί για το παιδί” και τις οποίας τα έσοδα δόθηκαν εξ’ ολοκλήρου γι’ αυτόν το σκοπό.

 

Το “παρών” στη συναυλία έδωσαν πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz και όχι μόνο, ανάμεσά τους ήταν ο Θάνος Μικρούτσικος, η Μαίρη Λίντα και η Άντα Παπανδρέου. Στη συναυλία βρέθηκε και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, ο οποίος όμως αποδοκιμάστηκε από τον απλό κόσμο που πήγε στο Ηρώδειο.

 

Ωστόσο, μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτή του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος μόλις έφθασε στο χώρο της συναυλίας αποθεώθηκε από το κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, μόλις εμφανίστηκε ο γνωστός μάνατζερ, όλοι άρχισαν να τον χειροκροτούν, στέλνοντας του θετικά μηνύματα. Εκείνος, πάντως, αφού τους ανταπέδωσε τη ζεστή υποδοχή, με ένα θερμό χαμόγελο κινήθηκε προς το θέση του και απόλαυσε τη συναυλία.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε φωτογραφίες στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε