Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε τι σου επιφυλάσσει ο Δεκέμβρης

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε τι σου επιφυλάσσει ο Δεκέμβρης

Κάθε τέλος, μία νέα αρχή! Ακόμα και αν μας πικραίνει, είναι γεγονός ότι όταν ένας κύκλος ολοκληρώνεται τότε υπάρχει πάντα ένα νέο ξεκίνημα.

Κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή! Ακόμα και αν μας πικραίνει το γεγονός ότι φτάνει η ώρα να ρίξουμε την αυλαία σε μία σημαντική για μας κατάσταση, είναι γεγονός ότι όταν ένας κύκλος ολοκληρώνεται, τότε υπάρχει πάντα ένα νέο ξεκίνημα.

Αυτό είναι και το μήνυμα του Δεκεμβρίου, που είναι ο τελευταίος μήνας του έτους και μας παρακινεί να ολοκληρώσουμε τα κεφάλαια της καθημερινότητάς μας, για να υποδεχτούμε με νέα σχέδια την καινούρια χρονιά.

Ο φετινός Δεκέμβριος στρέφει το ενδιαφέρον μας, στους τομείς που αφορούν στην προσωπική μας επέκταση. Καριέρα, οικονομικά, οικογένεια και σχέσεις, είναι οι υποθέσεις με τις οποίες θα ασχοληθούμε, για να βρούμε λύσεις και για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες και πιο ευνοϊκές μελλοντικές προοπτικές.

Ποιοι άνθρωποι θα μείνουν δίπλα μου τη νέα χρονιά; Ποια είναι τα νέα σχέδιά μου; Πώς θα καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα, στα οποία θα θελήσουμε όλοι μας, να πάρουμε απαντήσεις. Είναι γεγονός ότι ο Δεκέμβριος, είναι ο μήνας της ανασυγκρότησης, είναι η περίοδος του έτους κατά την οποία μπορούμε να χαρούμε όλα όσα μας στέρησαν οι περασμένοι μήνες. Η γνώση και η εμπειρία που αποκτήσαμε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς που σε λίγο μας εγκαταλείπει, είναι ο κατάλληλος σύμβουλος, για τα νέα πλάνα που ονειρευόμαστε να θέσουμε σε εφαρμογή το 2013.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε