Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αθ. Μαξίμου στο TLIFE: Η παράσταση που πρωταγωνιστεί, η ζωή με τον Χειλάκη και το ενεδεχόμενο ενός παιδιού!

Όλα όσα μας αποκάλυψε για την παράσταση “Κράμερ εναντίον Κράμερ”, για την ταινία ο “Ακάλυπτος” αλλά και για τον Αιμ. Χειλάκη. Έχουν περάσει ποτέ κρίση στον γάμο τους;

Η Αθηνά Μαξίμου είναι μια ηθοποιός που δεν προκαλεί αλλά ξέρει να μιλά μέσα από τις δουλειές της. Πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν πως για τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική ταινία “Αυτή η νύχτα μένει” σε σκηνοθεσία Νίκου Παναγιωτόπουλου, κέρδισε το βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου στα Κρατικά Βραβεία Ποιότητας του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (2000).

Τελευταία φορά την είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στη σειρά Steps, αλλά φέτος παρόλο που δεν κάνει τηλεόραση είναι η χρονιά της! Πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Κράμερ εναντίον Κράμερ” στο θέατρο Εμπορικόν και συμμετέχει και στην ταινία του Πέτρου Φιλιππίδη, “Ακάλυπτος”.

Στο TLIFE μίλησε για τις εξαίσιες συνεργασίες της αλλά και για τη ζωή της με τον σύζυγό της κι επίσης ηθοποιό, Αιμίλιο Χειλάκη.

Πείτε μας λίγα λόγια για την παράσταση…
“Είναι ένα έργο από μία γνωστή ταινία, το Κράμερ εναντίον Κράμερ με πρωταγωνιστές την Μέρυλ Στρηπ και τον Ντάστιν Χόφμαν. Πάιχτηκε πριν από πάρα πολλά χρόνια. Τη διασκευή του έργου την κάνει η Μιρέλλα Παπαποικονόμου. O Δημήτρης Αλεξανδρής κάνει τον Τεντ, η Μαρία Ζορμπά την Τζοάννα, εγώ την φίλη τους, Μάργκαρετ, ο Χριστόδουλος Στυλιανού τον Τζιμ, ο Δημήτρης Μαύρος τον Τζων και τα παιδιά οι Γιάννης Μπαριάμης, Άλκης Πανταζόπουλος και Μάρκος Δελλατόλας (Μπίλυ).”

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε