Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

AXDW: Σε μεταφέρουμε στον κόσμο της μόδας! Τι έδειξαν οι Έλληνες σχεδιαστές…

AXDW: Σε μεταφέρουμε στον κόσμο της μόδας! Τι έδειξαν οι Έλληνες σχεδιαστές…

Tι μας έδειξαν οι Έλληνες σχεδιαστές μόδας την τελευταία ημέρα της Athens Xcluisive Designers Week..

Η τρίτη ημέρα της Athens Xclusive Designers Week είναι γεγονός και δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου από τα πολύ εντυπωσιακά shows που είδα. Η ατμόσφαιρα το ίδιο ζεστή, το vibe πολύ θετικό και μια λεπτομέρεια που παρατήρησα… ο κόσμος εχθές ήταν πολύ περισσότερος. Φαίνεται πλέον όλοι έχουν τους δικούς τους αγαπημένους σχεδιαστές και φροντίζουν να μην χάνουν τις παρουσιάσεις των συλλογών τους. Κι αυτό είναι το σωστό, όταν αγαπάς έναν σχεδιαστή, αξίζει να δίνεις το “παρών” και να υποστηρίζεις τη δουλειά του.

Θα ήθελα να αδράξω της ευκαιρίας και να κάνω ένα σχόλιο: Αν δεν είσαι πολύ σημαντικός μέσα στον χώρο της μόδας – επιπέδου Anna Wintour – το να φοράς γυαλιά ηλίου μέσα σε μία επίδειξη είναι απλά αγένεια!

Ας αφήσω όμως τα σχόλια κι ας συνεχίσω την παρουσίαση των πολύ αξιόλογων συλλογών δια χειρός Ελλήνων σχεδιαστών για την 12η Athens Xclusive Designers Week που έριξε αυλαία για ακόμη μία σεζόν. 

Την ημέρα ξεκίνησε η Rita Peteroni. Το σόου είχε επιρροές από την ανατολή που όταν έφτανες στα ρούχα γινόταν ξεκάθαρη. Μακριές τουαλέτες κεντημένες με πέτρες, εντυπωσιακές παντελόνες και φορέματα σε βαθιές αποχρώσεις.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε